Ziua de Curățenie Națională, pe 18 septembrie!

A sociația de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Hunedoara, în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și operatorul de salubritate Supercom, dar și primăriile din Valea Jiului și Asociația Let’s Do It, Romania, te invită la Ziua de Curățenie Națională.

Dacă ai spirit civic și îți pasă de cum arată mediul înconjurător, pe 18 septembrie, alătură-te celor aproape 2 milioane de voluntari care vor face curățenie, în toată țara, într-o singură zi și contribuie la un județ mai curat!
Ziua de Curățenie Națională este cel mai mare proiect de voluntariat din România, în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură. În fiecare an, această zi încearcă să ne amintească fiecăruia dintre noi că un mediu curat este un mediu sănătos. La nivelul județului Hunedoara se va face
ecologizare pe raza a 56 de localități: Aninoasa, Baia de Criș, Baru, Băcia, Băița, Bănița, Bătrâna, Blăjeni, Boșorod, Brad, Brănișca, Bretea Română, Buceș, Bulzești de Sus, Burjuc, Călan, Cârjiți, Certeju de Sus, Crișcior, Deva, Dobra, Geoagiu, Ghelari, Gurasada, Hațeg, Hărău, Hunedoara, Lelese, Luncoiu de Jos, Lupeni, Mărtinești, Orăștie, Orăștioara de Sus, Peștișu Mic, Petrila, Petroșani, Pui, Râul de Mori, Ribița, Romos, Sarmizegetusa, Sălașu de Sus, Simeria, Sântămărie Orlea, Șoimuș, Teliucu Inferior, Tomești, Toplița, Totești, Turdaș, Uricani, Vața de Jos, Vălișoara, Vețel, Vulcan și Zam.
Toți cei care locuiesc în județul Hunedoara și vor să contribuie la o țară mai curată, sunt așteptați sâmbătă, 18 septembrie.2021, începând cu ora 09:00, în diverse puncte de întâlnire, echipare și instruire a voluntarilor, care vor fi, fie în fața primăriilor, fie în zona școlilor de unde provin.
Dacă vrei să contribui la un județ mai curat, hai și tu alături de cei aproape
2 milioane de voluntari, care vor face curățenie în toată țara într-o singură zi.
Operatorul de salubritate SuperCom împreună cu A.D.I. S.I.G.D. HUNEDOARA, au pregătit saci și mănuși pentru cei care vor lua parte la această acțiune.
Diana Mitrache