Weekend plin de distractie pentru întreaga familie la Shopping City Deva

Atelier de constructie si expozitie de cãrãmizi colorate. Shopping-ul te trimite la film. Gratuit
Weekendul înseamnã relaxare si distractie pentru întreaga familie la Shopping City Deva. Începând de mâine, 11 octombrie si pânã duminicã, 13 octombrie, copiii sunt provocati sã-si dezvolte creativitatea în cadrul atelierelor de constructie. În acelasi timp,pasionatii de shopping sunt rãsplãtiti cu bilete  gratuite la film.
Mii de cãrãmizi colorate de constructie îi asteaptã pe micuti în fiecare dintre cele trei zile, gata sã fie asamblate împreunã, pentru a transforma imaginatia în realitate. Fiecare atelier le propune o tematicã diferitã, astfel cã prichindeii vor putea construi clãdiri, masini, nave, animale si multe altele. Iar dacã simt cã au nevoie de putinã inspiratie pot vizita expozitia specialã de constructii originale din cãrãmizi colorate.
Iar în timp ce copiii se distreazã construind, cei mari au parte si ei de premii. Orice cumpãrãturi pe care le fac pânã pe 15 octombrie, de minimum 150 de lei (pe maximum 5 bonuri), se transformã într-unul dintre cele 200 de bilete  gratuite la film. Nu trebuie decât sã  prezinte bonurile la InfoDesk si vor primi, automat, biletul. Printre peliculele pe care le pot viziona se regãsesc Gemini: Conspiratia (11 octombrie), Maleficent: Suverana rãului (18 octombrie) sau Familia Addams (25 octombrie).
Mai multe informatii despre campania promotionalã, dar si despre ateliere de constructie sunt disponibile pe Shopping City Deva, dar si pe pagina de Facebook.