Turist rãtãcit, salvat dupã ore de cãutãri

Un tânãr de 24 de ani, din Cluj, s-a rãtãcit în Masivul Sureanu si a fost gãsit de echipele de salvare montanã din Parâng dupã circa cinci ore de cãutãri.
O echipã formatã din cinci salvatori de la Postul Salvamont Petrosani-Parâng si un jandarm montan au plecat în cãutarea unui schior aflat în vacantã în Sureanu, care n-a mai revenit la cabanã pânã la lãsarea întunericului.
Cãutãrile au fost îngreunate de întuneric si zona deosebit de grea, însã tânãrul de 24 de ani, din Cluj, a fost gãsit la timp.
”Imediat dupã ce am ajuns la el, a fost evaluat la fata locului si nu avea nimic, însã era foarte obosit”, a precizat Remus Popescu, seful Salvamont Petrosani-Parâng.  Schiorul a fost gãsit în zona Valea Auselu.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Turist rãtãcit, salvat dupã ore de cãutãri

  • 22 ianuarie 2018 la 13:46
    Permalink

    intotdeuana meritul si laudele , munca cea mai grea facuta si le insusesc cei care au muncit cel mai putin sau deloc. Asa este la noi in Romania inca. Felicitari Salvamont Alba pt aceasta actiune de cautare salvare. stiu ca voi ati dus greul prin frig si noapte. Voi ati fost eroii la aceasta interventie. RESPECT!

Comentariile sunt închise.