Termoficarea porneste de Ziua Nationalã

Cei aproximativ 2.000 de abonati de la Petrosani, dar si cei din Vulcan,ori firmele ce au termoficare primesc cãldurã în calorifere de la 1 decembrie. De Ziua Nationalã, directorul general al CEH spune cã este gata sã furnizeze.
De altfel, toate probele au fost fãcute si, spre deosebire de Deva, unde deja de furnizeazã agent termic de la Mintia, Paroseniul asteaptã comenzile de la Vulcan si Petrosani. „Cãldura în Valea Jiului va fi asiguratã de la 1 decembrie. Dacã societãtile de termoficare solicitã mai repede, noi suntem dispusi sã le dãm agent termic oricând. Nu se pune problema. Suntem pregãtiti, am fãcut probele pe retea si nu avem probleme. Doar societãtile  de termoficare din Petrosani trebuie sã ne solicite pe bazã de comandã si noi furnizãm agent termic”, a spus Samuel Dioane, director general CEH.
De altfel si primarul Tiberiu Iacob Ridzi a spus, în cadrul unei conferinte de presã, cã va fi adoptatã o hotãrâre de consiliu prin care sã subventioneze costurile.
„Urmeazã sã aprobãm pretul si subventia pe care o vom acordã noi în continuare”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, care garanteazã cã  societatea de termoficare va  angaja, cu contract pe perioadã determinatã, oameni care sã lucreze în punctele termice.
Si, ca lucrurile sã meargã bine, societatea Complexul Energetic Hunedoara spune cã va asigura stocurile de la minele din Valea Jiului si din importuri, prin contractele deja încheiate. „Stocul de cãrbune îl avem, la momentul de fatã 31.000 de tone de huilã si o sã mai vinã cãrbunele contractat pe care îl avem cu Vitol Gnerav, Anina, respectiv Balcan, LCC Resita si vom avea stocuri, ca sã nu fie probleme pe timpul de iarnã”, a conchis Samuel Dioane.
Diana Mitrache

6 comentarii la „Termoficarea porneste de Ziua Nationalã

 • 26 noiembrie 2018 la 19:31
  Permalink

  Vrem caldura si apa calda in toata valea jiului ca stam pe un munte de carbune HUILA carbune superior !

 • 26 noiembrie 2018 la 20:29
  Permalink

  Un adevarat ,,succes” intr-o Romanie membra U.E.!

 • 26 noiembrie 2018 la 21:11
  Permalink

  Zici ca a inventat apa calda dioane asta !
  Trazneste de cmpetenta de cum da el caldura neamului de centenar,
  Sa ziceti mersi sarakilor

 • 26 noiembrie 2018 la 23:41
  Permalink

  sa vedem cand porneste si cat va tine pornita?

 • 27 noiembrie 2018 la 07:17
  Permalink

  Crapa toata magistrala. E praf. Cand treci pe langa ea arata ca un morman de fier vechi.

 • 27 noiembrie 2018 la 09:15
  Permalink

  Sa inteleg ca de nu era centenarul,nu se dadea caldura…..

Comentariile sunt închise.