Sucila afla astazi, daca va fi eliberat

 Fostul politist de la Vulcan va fi liber astazi, daca magistratii de la Deva vor decide asta. Instanta de la Petrosani a admis cererea de eliberare sub control judiciar a fostului agent de politie Adrian Sucila, acuzat de pedofilie si furt.

El a fost incarcerat in 4 iulie, dupa ce pe numele sau s-a retinut ca ar fi facut sex cu fiul minor al fostului viceprimar de la Vulcan, Angela Stoica si de la tatal acestuia, Mihai Stoica, ar fi furat o suma de bani.

„Instanta de la Petrosani a admis cererea de eliberare sub control judiciar al lui Adrian Sucila, dar procurorii au facu recurs. Urmeaza ca luni sa se decida daca va fi liber”, a precizat Daniel Tomescu, unul dintre avocatii lui Adrian Sucila.

Daca va fi eliberat, sau chiar daca va ramane dupa gratii, Sucila va ajunge in fata instantei de la Petrosani in 15 decembrie, cand a fost fixat un nou termen in dosarul in care este cercetat. Tot atunci va fi audiat si Mihai Stoica, tatal minorului cu care Adrian Sucila este acuzat ca ar fi facut sex.

Diana Mitrache