Politica

Sub sloganul electoral “Sunt mic, mic, mic, dar în Senat eu vreau un pic” / Din strãfundul latrinei PP-DD, Vochitoiu a aruncat pe piata media sondajul – bombã!

Valea Jiului a fost lovitã, ieri, de un tsunami. L-ati simtit, nu?  Un cotidian local concurent a prezentat un asa zis sontaj-bombã fabricat în haznaua PP-DD Petrosani, care nici mai mult nici mai putin, îl dau drept viitor senator pe un oarecare Haralambie Vochitoiu.

Dupã ce ne-am oprit din râs, am început sã cãutãm cine este acest Haralambie si am aflat cã în zonã, de-a lungul anilor, a avut diferite porecle precum Ciorditoiu ori Banditoiu, dar toatã lumea îl cunoaste drept Hari. Sondajul-bombã nu s-a dovedit, însã, a fi decât un fâss a unui

oarecare domn care-i face campania lui Haralambie, dar care nu stie cã locuitorii din Valea Jiului nu mai pun botul la toate manipulãrile de doi bani, marca Dan Diaconescu. Si cicã, sondajul – fâss, ca sã fie credibil, ar fi fost executat de un organism care are un nume ce ar avea legãturã cu somerii si nicidecum cu sondarea opiniei publice, respectiv Centrul Regional pentru Ocuparea Fortei de Muncã si Protectie Socialã.

Ba, mai mult, sondajul cu pricina este fãcut pe programul de cercetare socio-economicã “Europa socialã 2020”. Ce au uitat manipulatorii din haznaua PP-DD sã ne spunã, ca sã ne convingã cã e pe bune sondajul- fâss, este câti bani, din fonduri externe de pe POSDRU, a “spãlat” Haralambie. Asa mãcar avea ceva credibil…

Ca si în cazul celorlalte alegeri si de aceastã datã Haralambie va pierde, pentru cã un perdant rãmâne perdant. De altfel, sloganul sãu electoral spune totul: “Sunt mic, mic, mic, dar în Senat eu vreau un pic”.

C âstigãtorii alegerilor prezentati de Cronica Vãii Jiului

Cronica Vãii Jiului vã prezintã acum, în prima zi a campaniei electorale, care vor fi viitorii reprezentanti ai judetului Hunedoara în Camera Deputatilor si în Senat.

Si nu am fost la “ mama Omida” ci, mai simplu, avem un sondaj efectuat de cel mai

important institut de sondare a opiniei publice din Româmia. Potrivit datelor reale, pentru Senat, cei trei candidati care vor câstiga alegerile sunt:

– colegiul I- Cosmin Nicula,

– colegiul II- Dorin Gligor

– colegiul III- Mariana Câmpeanu.

La Camera Deputatilor, cei sapte candidati câstigãtori ai alagerilor sunt:

colegiul I- Laurentiu Nistor,

colegiul II- Iosif Blaga,

colegiul III- Dan Radu Rusanu,

colegiul IV- Cristian Resmeritã,

colegiul V- Monica Iacob Ridzi,

colegiul VI- Mircia Muntean,

colegiul VII- Carmen Hãrãu.

Vom vedea fix peste o lunã dacã noi am avut dreptate sau nu!

Marius MITRACHE

9 comentarii la „Sub sloganul electoral “Sunt mic, mic, mic, dar în Senat eu vreau un pic” / Din strãfundul latrinei PP-DD, Vochitoiu a aruncat pe piata media sondajul – bombã!

 • Visati frumos :)) Nicula nu mai pupa nimic ,stiti si voi ,si va cam roade asta :)) HAi succesuri !

 • Am mai spus si repet,ati primit bani grei sa-l faceti varza pe vochitoiu!Sa va fie rusine,mai ales la aceasta doamna firtulescu care s-a facut sora de cruce cu hotii de la psd care din hotii o finanteaza!

 • De ce este o latrina PP-DD?Latrina este Psd si Usl care au dovedit ca au furat la greu,uitativa la Lupeni unde Lupascu se lafaie in averi colosale dar pana sa devina om politic era un cacanar analfabet!Rusine aceste latrine Cronica vaii jiului”!

 • Chiar nu se poate o zi fara Vochitoiu la voi in ziar…aveti probleme mari

 • daca „sondajul” e facut pe bani europeni inseamna ca hari a deturnat destinatia banilor si e infractiune. sa urmariti in campanie cum masinile firmei achizitionate cu bani europeni fac campanie electorala deturnandu-se scopul initial: acela al deplasarii la cursanti in teritoriu. este cazul ca dna-ul sa intervina, la fel ca BEJ sau autoritatea electorala permanenta, dar si alte organisme guvernamentale, aici e vorba de coruptie prin deturnare fondurilor, su ma insel???daca ma insel imi cer scuze, daca nu ma insel vochitoiu sa nu se atinga de masinile firmei in campanie si sa spuna din ce bani a facut sondajul si cu cine. cred ca e corect!

 • * alex
  e foarte simplu de calculat. chiar daca nu ia 51%, nicula trebuie sa ia mai multe voturi decat paran. ia vezi cu cate mii de votanti e mai mare colegiul lui nicula si vei afla de ce are reale sanse. in plus, decat ciorditoiu, mai bine nicula. si ca sa nu fiu obiectiv, sa stii ca eu il votez pentru ca m-a ajutat! m-a trimis la bucuresti si mi-am rezolvat problema.

 • Alo domnul Liviu doresc sa va reamintesc ceva. In ultimii 7 ani nu PSD-ul a condus Romania. In mod cert aveti problema cu Logica

 • Eu nu am auzit sa i se fi spus Ciorditoiu,Banditoiu.Mai rar Hari.Pe cei mai multi si intimi de-ai lui i-am auzit „alintindu-l” : LA(m)BE sau numele de scena HARA(LABII)E.

 • Ce fel de oameni pot sa fie unii? Cei care ataca Cronica Vaii Jiului sa citeasca Ziarul Vaii Jiului (supranumit si ziarul poporului …da ala prost) si sa vada acolo cum Nicula este atacat zilnic de saptamani. Ce fel de masura aveti oameni buni? Vochitoiu si Docea pot sa atace, sa murdareasca, sa se intereseze de familii, de sotii de copii, dar altii care vin cu argumente despre acest individ Vochitoiu trebuie sa scrie asa…din cand in cand ca sa nu va supere pe voi,care aplaudati incantati cand familiile altora sunt calcate in picioare de Vochitoiu si Docea (va placea cand se scriau porcarii despre copilul din flori al senatorului? Oare Nicula nu are nevasta si fete? Oare presupusa amanta nu are sot? La aceste familii v-ati gandit?). Aloooo, trezirea! S-a facut dimineata si e timpul sa plecati la lucru, la munca cinstita. Din 10 decembrie Vochitoiu iasa din poltica la fel cum a intrat: cu surle si trambite, dar astea din urma sunt trambitele alea nasoale!

Comentariile sunt închise.