Spectacol la Politia Vulcan

Politistii din municipiul Vulcan cu greu au reusit sa convinga o localnica, cunoscuta pentru faptul ca este o mare amatoare de tarie, sa mearga acasa dupa ce au adus-o la sectie pentru ca facea scandal intr-un local. Incidentul s-a petrecut chiar in timp ce in sediul Politiei Vulcan se faceau perchezitii in biroul politistului Adrian Sucila, iar echipajul de ordine publica a fost chemat prin 112 sa intervina intr-un local unde o persoana facea scandal.

Politistii au dat de o femeie care dupa ce s-a imbatat bine, a inceput sa strige la cei aflati in local. Politistii au incercat sa o trimita acasa insa n-a fost chip si le-a cerut sa o duca la sectie pentru a depune plangere pentru ca a fost batuta de sot. Pe parcurs lucrurile s-au mai schimbat, iar femeia care abia se mai tinea pe picioare a avut alte revendicari. Cum nu era chip sa discute cu ea, dupa ce i-au luat datele, politistii au trimis-o acasa. De aici a inceput si spectacolul in curtea Politiei Vulcan, care a durat minute bune.

Dupa cateva incercari de a canta o serenada, femeia s-a apucat sa ia la rand toate masinile din curtea politiei, doar doar o va duce si pe ea cineva acasa. Nici n-a vrut sa auda de un taxi sau alta masina si ia casunat pe duba politiei. Cum usile nu i sau deschis,  i s-a pus pata chiar pe masina personala a sefului politiei. in zadar a insistat sa fie dusa acasa cu masina sefului si cum mai ca adormea in picioare din cauza bauturii si mai ales a caldurii toride, echipajul de ordine publica n-a avut incotro decat sa o duca acasa.

Maximilian Ganju