Spalatorii auto suspectate ca fura apa in complicitate cu unii angajati de la societatea de apa

Mai multe spalatorii auto din Valea Jiului vor fi controlate de reprezentantii SC ApaServ Valea Jiului SA, care au suspiciuni privind consumul de apa declarat de reprezentantii acestor societati. Spala autoturismele cu pipeta, ori fura apa. Altfel nu se explica de ce consumul lor de apa, declarat si facturat ca atare, este ridicol de mic.

Conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA vrea sa vada exact ce se intampla in cazul multor spalatorii auto, care platesc apa cat pentru o garsoniera. Directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, a declarat ca „Am demarat un control in acest sens. Este inadmisibil sa avem spalatorii auto care declara ca au un consum de 1 metru cub/zi.

Cel mai mare consumator este o spalatorie unde vin foarte putine masini, iar cei care au foarte multi clienti consuma foarte putin”. Avram spune ca exista suspiciuni in ceea ce priveste existenta unei adevarate increngaturi intre reprezentantii acelor spalatorii auto si angajati de la ApaServ Valea Jiului SA. „Cred ca exista niste by-pass-uri facute, dar acest lucru nu va mai dura mult. Vom vedea ce gasim in urma verificarilor”, a mai precizat directorul societatii de apa si canal din Valea Jiului.

Carmen Cosman

3 comentarii la „Spalatorii auto suspectate ca fura apa in complicitate cu unii angajati de la societatea de apa

 • 6 iulie 2012 la 00:54
  Permalink

  Sa fim seriosi… La 50 metri de blocul meu, pamantul musteste de apa… Mai mult ca sigur o teava este sparta… sio asta este de vreo 2-3 luni, cel putin.. Astazi, chiar, un IFRON, s-a scufundat in zona, fiind nevoie de o macara ca sa-l scoata. personal am fotografiat situatia. A fost de rasul curcilor… care imi8 explica de ce apa are gust si miros de mocirla…

 • 6 iulie 2012 la 00:56
  Permalink

  Scuze… a trecut de orele 00.00. Trebuie sa spun ieri, 05.07.2012.

 • 6 iulie 2012 la 10:30
  Permalink

  FELICITARI DOMNULE COSTEL AVRAM ! SINCERE FELICITARI ! SE VEDE SI DE PE LUNA CA AVETI TOT INTERESUL SA ASEZATI APA SERV ACOLO UNDE-I ESTE LOCUL. PE FOND, ACTIUNILE DV. SUNT OPORTUNE,BENEFICE SI ABSOLUT BINEVENITE. CE ESTE FRUMOS SI LUI DUMNEZEU II PLACE. CURATENIE,ORDINE SI DISCIPLINA , IATA CE NE DOVEDESC ZBATERILE NOULUI MANAGER (DE AUR) DE LA APE. CINE FURA ,,STOP CADRU” ,RECUPERAREA BANILOR SI DOSARUL PENAL, FUNCTIONARII DE LA APE CARE AU FACILITAT FURACIUNILE ,,AFARA” RECUPERAREA RESTANTELOR CONFORM LEGILOR IN VIGOARE,…IATA OMUL ! SA NE TRAIESTI DOMNULE COSTEL AVRAM . UN PASCANEAN.

Comentariile sunt închise.