Senatorul Resmeriță: „Premierul Ciucă vine să calmeze PNL-iștii, nu să vadă de probleme din Hunedoara”

O vizită neoficială a premierului Nicolae Ciucă l-a făcut pe senatorul Cristian Resmeriță să spună că acesta vine să vadă de ce se ceartă liberalii, și nicidecum ca să rezolve problemele din județ. Premierul a fost așteptat neoficial a o întâlnire cu reprezentanți ai libera­lilor din Arad, Caraș, Hunedoara și Timiș.

Alianața de guvernare scârțâie în județul Hunedoara și premierul României a fost așteptat aici ca să rezolve
problemele iscate. Cristian resmeriță spune că cei din coaliție, s-ar certa pe ceva funcții, iar premierul însusși, care este și președintele PNL ar fi venit să îi împace, în timp ce problemele țării sunt mult mai arzătoare.
„Am înțeles că domnul premier Nicolae Ciucă vine în județul Hunedoara, dar el în loc să vină în calitate de premier, ca să rezolve niște chestiuni grave, am înțeles că vine pe linie politică, pentru a calma spiritele în PNL. Dorința unor PNL-iști de a obține niște funcții și care nu reușesc să le obțină”, a spus Cristian Resmeriță, senator.
Iar faptul că problemele din partid sunt mai importante, nu poate fi decât un semnal de alarmă, spun social-democrații. „În loc să vedem de prețul motorinei, al benzinei, să vedem de gaz, că am avut noi caniculă și asta o lună de zile mai durează cel mult, noi venim să împăcăm lumea. În 5 august e schimbarea la față și în Valea Jiului începe să fie frig. Frigul vine cu
facturi mărite. Prețul la combustibil e mare, deși barilul are un preț în scădere și motorina tot la un preț mare”, a conchis senatorul Resmeriță.
Diana Mitrache