Senatorul Resmeritã, dupã atacul virulent la Avram: „M-am descãrcat si gata!”

„Eee, nu l-am fãcut praf… A fost doar un moment de enervare pentru cã minute în sir a spus cã nu suntem buni de nimic, iar noi muncim cu adevãrat pentru a pune în aplicare programul de guvernare, tot  ceea ce am promis. Asta m-a deranjat. Am eu o fire mai vulcanicã, dar dupã ce am închis telefonul, mi-a trecut. M-am descãrcat si gata! Nu am nimic nici personal cu Costel Avram” – Cristian Resmeritã, senator si presedinte executiv al PSD Hunedoara.

Interventia senatorului de Valea Jiului si presedinte executiv al PSD Hunedoara, Cristian Resmeritã, în emisiunea cu temã politicã, de la Mondo TV, din 14 februarie, având ca invitat pe Costel Avram, fost PNL, stiut fiind un sustinãtor al PSD în prezent, a stârnit multe comentarii si în cercuri politice, dar si printre cetãtenii care au vãzut emisiunea. Avram si-a spus pãrerea despre PSD, respectiv despre moliciunea în atitudine a unor lideri din Valea Jiului, despre asumarea unor probleme din zonã si rezolvarea lor etc. Interventia senatorului a fost virulentã si surprinzãtoare prin limbaj, cu vorbe grele, pe alocuri cu amenintãri încât s-au ridicat întrebãri de genul: ce-l supãrã cu adevãrat pe Cristian Resmeritã? Existã o problemã personalã a acestuia cu omul Costel Avram?

Zvonurile, din cel putin trei surse, sunt cam aceleasi, cum cã s-ar fi lansat o propunere ca posibil coordonator al PSD pe Valea Jiului sã fie Costel Avram. Dacã aceastã propunere ar fi existat, clar a fost neinspiratã pentru cã membrii cu state vechi s-au simtit lezati, cu atât mai mult Cristian Resmeritã care este de ani buni coordonatorul Vãii Jiului. Se stie cã în politicã, respectiv într-un partid trebuie sã cuceresti membrii partidului pentru a fi acceptat si apoi sã detii functii.

3-1

Întrebat care a fost adevãratul motiv al acelei supãrãri maxime, cum a fost perceputã, cã „ l-a fãcut praf” într-un fel care nu a mai fost vãzut si despre care se vorbeste intens si dupã atâtea zile de la emisiunea în cauzã, senatorul Cristian Resmeritã a declarat cã doar spusele si ironia lui Costel Avram l-au supãrat si cã nu existã nimic ascuns…

„Eee, nu l-am fãcut praf… A fost doar un moment de enervare pentru cã minute în sir a spus cã nu suntem buni de nimic, iar noi muncim cu adevãrat pentru a pune în aplicare programul de guvernare, tot  ceea ce am promis. Asta m-a deranjat. Am eu o fire mai vulcanicã, dar dupã ce am închis telefonul, mi-a trecut. M-am descãrcat si gata! Nu am nimic nici personal cu Costel Avram” – a declarat senatorul Cristian Resmeritã.

Am insistat cu întrebarea dacã îl deranjeazã cã are relatii cu sefii din PSD, în special cu presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, pentru cã a si amintit, în interventia telefonicã, despre „relatiile de la conducerea PSD sau Consiliul Judetean” ale lui Avram.

„Eu am mare încredere în presedintele nostru, Laurentiu Nistor, si stiti cum este – când suntem la putere, multi se înghesuie sã ni se alãture. Acum nu este înghesuialã, situatia este decentã si asa trebuie sã fie” – a precizat senatorul si presedintele executiv al PSD Hunedoara, Cristian Resmeritã. Clar, nu am aflat prea multe de la Cristian Resmeritã, dar timpul va scoate la ivealã motivele tensiunii dintre cei doi…

Ileana Firtulescu

15 Comments

 1. Domnul Cristian Resmerita merita tot respectul ( legea155/2016 revenirea calcului impartiri la 20 pentru mineri si pensionari mineri ) .

 2. Cristy arde ciumpalacu ca peste 4 ani te va arde el .Avram e amantul lui vOlguta din vremea PRM, asa ca ai grija.Nu lasa electoratul PSD sa fie prostit de avram ,tu esti deajuns.

 3. Ba fraierilor.In lumea civilizata ,un astfel de comportament de senator se lasa cu demisia lui.Senatorule,daca esti beat dute culcate ,nu trebuie sa jignesti lumea,nu esti in jungla,chiar daca va deveni coordonator psd in vale,care e minunea?Iti este teama de concurenta? iti e teama ca afla lumea de hotiile familiei tali si implicat esti si tu? Pai poti sa fi tu deputat,senator,primar ,poti sa sti sa scrii si sa citesti,daca nu esti educat tot degeaba.Educatia inseamna cultura,mod de viata pentru comunitate nu pentru hotie si furaciune..Si Solomon a fost imparat ,dar nu mai este.Nu te crede imparat ca intro zi o sa decazi.Cand va veni decizia dosarului o sa ai parte de ceva ani de bulau.Poate o sa fi coleg de celula.cu fostul primar .

 4. Sincer, eu nici nu stiu in ce partid mai este Avram acum, oare mai stie acest „fripturist” pe la cate partide a trecut? Nu sunt fan al senatorului Cristian Resmerita, insa acesta macar a facut ceva pentru Valea Jiului si-n special pentru pensionarii mineri, pe cand acest Avram, de cand e Director la Apaserv, pentru cetateanul de rand n-a facut decat sa scumpeasca apa si sa „taie” apa la oameni. Se tot lauda acest Avram ce „grozav” Director e el si ca a terminat anul 2016 cu o situatie economica f. buna. Pai apa vine prin cadere libera, nu sunt necesare cine stie ce mari cheltuieli pentru captarea si distributia apei in Valea Jiului si daca mai si scumpesti apa, orice prost isi da seama ca faci economii mari, dar cu ce pret? In Valea Jiului platim apa la un pret care este printre cele mai mari din tara. Daca nesimtirea ar durea, acest Avram s-ar zvarcoli pe jos!

 5. nu mai fiti dobitoci remerita nu are nici un merit in noua lege a pensiilor minte ca un nerusinat asta nu e comportament de senator intr o tara democratica e comportament de pe vremea cind tac su turna la securitate probabil resmerita are vreo sluga pe care o vrea la apaserv asa cum si a platit ilegal fratele pe care apoi l a numit nemeritat director ,asa cum a distrus ceh cu dragoi si alti lipitori de afise sau snim vj cu anghel cel mai prost director din istoria mineritului dar cumnat cu senatorul…..sa va fie rusine dl resmerita pentru atitudinea de mojic pe care o aveti.

 6. Te-ai descarcat senatore,las’ca te incarca nica ! Putintica rabdare ! In legatura cu pensiile,nu are nici o treaba,a fost intrebat intr-o emisiune la pacaliciu de dragotescu de recallculari si a fost „muci”! Habar nu are! E beton armat! De unde dracu sa stie,daca e mai tot timpul pe strazi in Lupeni sau la Cotroceni?

 7. Cineva de la judet baga cearta in valea jiului ca sa nu mai cerem de la Consiliul Judetean Hunedoara bani de invetitii . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD desi Deva nu a votat niciodata cu PSD . Sefi de la judet au gasit pe acest guraliv , traseist politic , ….. Avram sa tulbure apa in politica PSD din vale ca sefi de la judet sasi faca treaba Consiliul Judetean Hunedoara sa aloce bani judetului pentru a construi un nou stadion Corvinul Hunedoara si altele . PSD la nivel judetean ar trebui condusa de un parlamentar din valea jiului la fel si Consiului Judetean Hunedoara ar trebui condus de un politician din valea jiului .

 8. Doctore,daca ai primit un banut la pensie nu inseamna ca esti implinit pana peste cap.Pensia este un drept al omului in urma muncii de-o viata.Rasmerita nu are nici un merit in aceasta speta.Tu te gandesti doar la buzunarul tau,ca ti-a dat si ti-a facut.Uita-te in jurul tau ce ai,spitale pline de bacterii ,lipsa locurilor de munca in zona,sub comanda vechiului primar mun.Lupeni a pierdut mina Barbateni,Vascoza,si urmeaza mina Lupeni.turism nu exista,cartierele au ramas chelite de copaceii , de catre tov.senator,copii minerilor plecati din tara sau in orasele din vestul tarii care sunt dezvoltate economic ,la nivelt sa distrus un parc pentru a construii fam.Turnator un magazin,si ei,rasmerita bogati pana peste cap,pai de unde au mai baiete banii,eu spun ca din furaciune,din al tau buzunarel,si prin acest comportament incearca sa isi arate forta si sa impuna teama oamenilor. Asta avem noi comunitatea lupeneana si nu numai,iar ei ,Rasmerita au ; Cabane,case,vile,conturi grase,apartamente in Timisoara si Cluj,afacere deschisa la paris si viena.De unde pretenas? Iti spun eu daca tu inca nu te-ai trezit ,din furaciune ,din buzunarul tau.Asa ca sa sti ca nu ITI DA RASMERITA ,ceea ce primesti ti se cuvine ,este din munca ta cinstita.Tu ai muncit cinstit,de ce nu ai atata avere? Ca nu ai furat baiete.Pune-ti intrebarea cata avete poti sa faci din salariu din administratie?

 9. Domnule „info-turist”, eu nu sunt nici fan PSD si nici fan Cristian Resmerita. Eu am facut o comparatie intre un om care tot a mai facut cate ceva pentru cetateanul de rand(inclusiv in municipiul Lupeni) si unul care nu numai ca n-a facut nimic, dar a „prejudiciat” ca sa zic asa cetateanul de rand , prin scumpirea apei care are pretul cam cel mai mare din tara. Si sa-ti mai spun ceva, daca se intampla sa ai o avarie la reteaua de apa in zi de sarbatoare, o sa „suni” degeaba de dimineata pana seara la echipa de interventie, tin telefonul pe „ocupat” ca sa nu-i deranjeze nimeni. Halal Director care se tot lauda ce „mare” manager este el. Desigur, tu ai o „problema” personala cu senatorul Resmerita, dar daca stii ceva dubios despre cum s-a imbogatit, de ce nu sesizezi….undeva?

 10. la biserica din coroiesti orasul vulcan ,preotul BRAICAU MIRCEA , NE A CERTAT RAU PE NOI CREDINCIOSII, CA NU PUNEM BANI MULTI PE TAVA ,CA ARE PUTINI CREDINCIOSI ,CA DIN 1990 NU AM VOTAT BINE PRESEDINTELE TARI ,CA ARE PROCES CU BISERICA LA ALBA IULIA , CA O SA LASE BISERICA , SI O SA MEARGA LA BUCURESTI CA ARE NOTE MARI ,SI O SAI DEA BISERICA SA FACA SLUJBA , SI MULTE ALTELE ,,, DACA NU AI PREOTUL BUN, CARE TE MUSTRA MEREU NE DUCEM LA EHOVISTI CA EI SANT BUNI

 11. Bravo Vasile ! La iehovisti o fi mai bine ca la psd-isti sau pnl-isti?Blonde aveti ?ca vin si eu si i-l aduc si pe Costel Avram.Cel putin este tare speriat Razmerita de ce i-ai spus lui Braicau Mircea cum ca treci la iehovisti.Iehova cu tine,aleluia.

 12. ce pretentii sa ai de la resmerita copilul unul turnator la securitate care a jefuit lupeniul,nici aia dinainte de 89 nu si permiteau asa ceva resmerita e un caracter infect acum vrea sa l puna pe mamelucul mic primar…pai nu va e rusine mai ordinarilor.

 13. Cetateanul turmentat ajuns senator datorita mafiei famigliei din care provine, a partidului puturos care il sustine si a prostiei electorilor trepanati din Lupeni care voteaza la nesfarsit aceste scursuri, AR TREBUI SA SE DESCARCE ACASA….ca de aia are nevasta, nu sa vedem noi la tv, caci platim cablul, tribulatiile lui baloase cu damf de damigeana.
  Un neica nimeni, cu o cultura si educatie rudimentare…

 14. Doctoreee1 tu faci comparatie intre tata si fiu? . ce dracu a facut mai? a pus borduri,a mai furat bani ,a mai spalat rufe si isi face magazin in parc? Vila a facuto o data cu constructia blocurilor ANL,cabane le-a facut o data cu constructia gradinitei de pe Parangului. Ce dracu ,tu esti beat sau esti chior?.Tute in oglinda doctore si priveste-ti fata de umil.,sau daca esti doctor ia medicamente poate te faci real la viata.

 15. Felicitari d-l Cristi in sfarsit il pune cineva la punct pe ,,fripturistul” de Avram de cand e director la Apa Serv se tot lauda in tota presa cu reusitele lui de cel mai grozav maneger,daca baga 1m de teava tota presa e acolo pe facebook nu mai vorbesc isi face reclama pe bani societati si ai nostri care platim apa.
  In Petrosani mai sunt firme care fac profit (Insemex) si plateste salari decente angajatilor dar nu apar atata in presa ca acest Avram.

Comments are closed.