SENATORUL HARALAMBIE VOCHITOIU PREGATESTE O MOTIUNE SIMPLA IMPOTRIVA MINISTRULUI ENERGIEI

Senatorul hunedorean Haralambie Vochitoiu, liderulul Grupului UNPR din Senatul Romaniei, redacteaza o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, actiunea fiind determinata de incapacitatea ministrului Energiei de a gestiona problemele Complexului Energetic Hunedoara in special si cele ale sectorului energetic, in general.
”Scriu textul unei motiuni simple pentru a-l demite pe domnul ministru Grigorescu din cauza incapacitatii acestuia de a gestiona Complexul Energetic Hunedoara. Am tot insistat, iar ieri am ajuns pana la Cotroceni. Daca pana saptamana viitoare nu se gaseste solutia normala de aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara, vom depune aceasta motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu. L-am votat ministru ca sa gestioneze averea acestei tari, nu sa o distruga, sa o falimenteze.”
Domnul senator Vochitoiu a avut, marti, discutii de principiu cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu liderul Grupului senatorilor PSD, Mihai Fifor, consultandu-se si cu deputatii hunedoreni ai PSD, Laurentiu Nistor si Cristian Resmerita.
Motiunea simpla va fi depusa la Biroul Permanent al Senatului, in cursul saptamanii viitoare, fiind anticipata sustinerea larga a majoritatii parlamentare compusa din PSD si UNPR.

4 comentarii la „SENATORUL HARALAMBIE VOCHITOIU PREGATESTE O MOTIUNE SIMPLA IMPOTRIVA MINISTRULUI ENERGIEI

 • 10 mai 2016 la 15:08
  Permalink

  Baa zdreamta penala de VOCHITOIU, dupa cum imi amintesc eu in ultimi patru ani tot voi ati fost guvernare jigodiilor. Sau guvernul Ponta penal nu-ti spune nimic, gaozare. Atunci nu erati in incapacitate de-a gestiona Complexului Energetic Hunedoara ??? S-a distrus cumva mineritul in ultimile cinci luni de cand guverneaza tehnocratii ???
  Prostule ai decoperit acum gaura din macaroane si ca mineritul este praf dupa 26 de ani, sau…ai impresia ca toti din valea Jiului sunt tampiti.
  Mare cretin este acest carnat umflat de Vochitoiu,
  Uite bai frate cum toti tampitii cu doctoratul facut pe genunchi, reusesc sa-mi strice ziua.
  Va sparg la VOT de no-sa aveti aer in voi cand vin alegerile.
  Gunoaielor si jigodii penale!

 • 10 mai 2016 la 18:18
  Permalink

  Hariiiiii……..
  Era o vorba la PSD…Pa Hary
  Tot pe usa din dos vrei sa intri,mai lasa si pe altii sa se afirme

 • 11 mai 2016 la 06:27
  Permalink

  Dirty Harry! That’s your name, big boy!

 • 11 mai 2016 la 12:45
  Permalink

  dirty Harry sterge comentariile nefavorabile de pe FB ….comunist mic ce esti!

Comentariile sunt închise.