Senatorul Cristian Resmeritã: “Oamenii au învãtat sã urmãreascã faptele”

Senatorul Cristian Resmeritã crede cã oamenii nu mai pot fi mintiti de partidele politice, indiferent cã este campanie electoralã, sau în afara ei, iar acum vorbele conteazã mai putin, iar proiectele si faptele sunt cele cu care convingi.
Cristian Resmeritã sustine cã PSD a început campania electoralã pentru europarlamentare,  mai târziu pentru cã au fost sãrbãtorile  pascale, dar ritmul de acum este unul normal la nivelul întregii Vãi a Jiului.
“Am intrat într-un ritm normal de de lucru. Electoratul este unul foarte bun cunoscãtor a ceea ce se întâmplã în Valea Jiului, a ceea ce se întâmplã la nivel national si indiferent ce le spui în campanie sau într-o altã perioadã, oamenii au învãtat sã urmãreascã faptele. Nu as vrea sã vorbesc despre alte partide care acum vorbesc mult, dar sã nu uite oamenii cã acestea au tãiat salarii, pensii, samd.  Noi am început normal în toatã Valea Jiului, prin vizita doamnei prim  ministru, Viorica Dãncilã, a fost la Lupeni, Uricani si Vulcan.
Este foarte important cã a venit si a adus niste proiecte concrete pentru  Valea Jiului”, a spus senatorul Cristian Resmeritã în cadrul unei emisiuni la postul de radio Mondo FM.
Astfel de proiecte concrete pentru Valea Jiului, mentionate de senatorul Cristian Resmeritã, pe care primul ministru Viorica Dãncilã si PSD le are, ar fi legea recalculãrii pensiilor, sunt  recalculate pensiile, iar oamenii au acum  pensii corecte. Drumul spre Herculane, una dintre cele mai  importante vesti pentru oamenii din Valea Jiului este cã s-a aprobat o sumã pentru demararea lucrãrilor.
“Acum proiectul este în faza procedurii de licitatie. Bani existã, sunt bugetati, peste 300 de milioane de lei, iar acesti bani nu pot fi luati, fiind cuprins într-o Hotãrâre de Guvern. Suntem pe drumul cel bun. O guvernare PSD este singura care poate sã facã acest drum, sã îl termine, pentru cã guvernarea PSD a dat banii acum pentru construirea lui. Nu conteazã cum reusesti, conteazã sã reusesti. Eu personal, si PSD, când am spus ceva  ne-am si tinut de cuvânt. De când fac politicã, nimeni nu poate sã spunã cã  le-am mintit ”, mai spune Resmeritã.
Marius Mitrache

11 comentarii la „Senatorul Cristian Resmeritã: “Oamenii au învãtat sã urmãreascã faptele”

 • 13 mai 2019 la 22:03
  Permalink

  Asa este,partidele nu mai mint oamenii,doar psd mai minte! Mintiti in continuare cu recalcularea si tot spuneti de 42000 de pensii recalculate,dar nu spuneti ca jumate din ele sunt in urma proceselor castigate de pensionari si in luna mai ati cam uitat sa dati ok.ul pt recalculari(din spusele celor de la Casa de Pensii Petrosani)! Daca mint ei,mintim si noi! Dupa votari o sa va para rau! Asa a intrat unul din Lupeni(parvulescu)in direct cu ministrul si-i multumea pt recalculari si de fapt el obtinuse recalcularea in urma procesului castigat!

 • 14 mai 2019 la 09:00
  Permalink

  Mincinosul!

 • 14 mai 2019 la 09:04
  Permalink

  Ca bine zici Razmerita,oamenii au invatat sa urmareasca faptele.In urma vostra e numai vorbarie goala,fapte ioc.Asta cu pensiile marite si viitorul drum spre Herculane e alta gargara folosita in fiecare campanie electorala.Pensiile recalculate sunt de fapt dreptul legal al celor ce au lucrat in grupele 1 si 2 de munca,iar punerea lor in drepturi e reparatia facuta la greselile voastre de partid in frunte cu draguta de Olguta si Grindeanu cu vestita hotarare de guvern prin care,dintr-un condei,ati taiat drepturile celor din gr 1 si 2.Cat despre fapte,apropo de Lupeni,de aproape trei luni nu sunteti in stare sa asfaltati 250 m de sosea la iesirea din Lupeni,astea da fapte ……

 • 14 mai 2019 la 09:19
  Permalink

  fain titlu oamenii au invatat ……… daca urmareau faptele si nu promisiunile voastre ale TUTUROR politicienilor erati demult linsati si aruncati la gunoi

 • 14 mai 2019 la 09:21
  Permalink

  chir si asa ,decat pnl s-au pdl as alege psd

 • 14 mai 2019 la 09:58
  Permalink

  Inseamn? ca esti o mare sluga PSD-ist?!

 • 14 mai 2019 la 16:04
  Permalink

  Asta inseamna sa fii mafiot si sa ai tupeu…

 • 14 mai 2019 la 21:21
  Permalink

  Dar drumul DN 7A spre Voineasa ???

 • 15 mai 2019 la 00:26
  Permalink

  Vai de zilele tale si ale tarii cu astfel de creaturi cum esti tu!!!

 • 15 mai 2019 la 07:04
  Permalink

  Pensionarii te-au f?cut mare, pensionarii au sa te fac? mic!
  Resmerita nici nu ?tii, cât de mic începi sa fii.

 • 15 mai 2019 la 12:05
  Permalink

  Cristi ,spune cand e ziua cand incep lucrarile si firma care executa lucrarea ,ca mai e unul prin Uricani care bate campii cu acelasi proiect.

Comentariile sunt închise.