Sediul CJH în pericol. A căzut tavanul din biroul lui Costel Avram

Tavanul şi o grindă de susţinere din biroul administratorului public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, s-au prăbuşit şi descoperirea a fost făcută joi dimineaţă de cei din administraţie.
În acest birou nu era nimeni în momentul în care s-a produs incidentul şi nimeni nu îşi explică ce s–a  petrecut acolo. Administratorul Costel Avram spune că o bună parte a sediului instituţiei judeţene este în pericol.
„Nu ştiu cum s-a întâmplat. Dar am demarat joi dimineaţă o verificare amănunţită şi experţii caută să vadă dacă nu mai sunt şi alte probleme la structura de rezistenţă a clădirii în care îşi are sediul Consiliul Judeţean Hunedoara”, a spus Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.
Din tavan s-a desprins o grindă de lem şi întreaga structură a căzut, lăsând tavanul spart până la acoperiş. Experţii chemaţi la faţa locului urmează să stabilească din ce motive s–a petrecut acest incident, însă, trebuie specificat faptul că administratorul public Costel Avram nu este pentru prima dată surprins de astfel de fenomene ciudate.
Acum câteva luni, în timp ce verifica stadiul lucrărilor la drumul ce duce spre staţiunea de munte Parâng, Costel Avram se afla într-o maşină ce a fost lovită de un fulger. Constructorul a susţinut ulterior că maşina a şi fost casată, dar cei ce se aflau atunci înăuntru au scăpat ca prin minune, dar cu o sperietură zdravănă.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Sediul CJH în pericol. A căzut tavanul din biroul lui Costel Avram

 • 10 iulie 2020 la 08:11
  Permalink

  na poftim semne divine probabil are datorii la catastif o fi cazut tavanul de la racnetele sultanului noroc ca a chiulit de la munca

 • 13 iulie 2020 la 09:58
  Permalink

  Ufff,iar l-ai ratat Doamne !
  Si doar te-a rugat atata lume care il „iubeste”!

 • 14 iulie 2020 la 17:08
  Permalink

  e clar. guverul si presedintele sunt de vina.

Comentariile sunt închise.