Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu implicata intr-un accident de circulatie

Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu a fost implicata intr-un accident de circulatie in timp ce se deplasa de la Petrosani inspre Deva. Oficialul facea parte dintr-o delegatie condusa chiar de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, care se afla in judetul Hunedoara pentru a discuta proiectele cu finantare europeana ce pot fi accesate pentru dezvoltarea comunitatii.11720472_853489564726667_379687826_n
Incidentul a avut loc pe DN 66 in zona comunei Pui, masina, ultima din coloana oficiala, in care se afla secretarul de stat Roxana Mânzatu, fiind implicata intr-un accident de circulatie. In fapt, potrivit primelor date, un alt autoturism aflat in trafic ar fi lovit masina in care se afla oficialul. Roxana Mânzatu a fost imediat preluata de un echipaj de la Ambulanta si transportata la Spitalul Judetean din Deva. Potrivit medicilor, secretarul de stat este constienta, dar acuza dureri la coloana. ?i soferul masinii in care se afla secretarul de stat a suferit rani, insa in cazul sau acestea nu sunt grave. Cauzele accidentul vor fi stabilite de organele de politie, care au declansat o ancheta.
Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene il insotea in judetul Hunedoara pe ministrul Marius Nica in cadrul unei vizite oficiale. In Valea Jiului, Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene s-a intâlnit in cursul diminetii cu autoritatile locale, ocazie cu care s-a stabilit infiintarea unui grup de lucru, cu scopul de a promova prioritatile de dezvoltare ale acestui loc si eventual accesarea unor fonduri europene. ?i la Deva era programata o astfel de intâlnire, dar in urma accidentului aceasta a fost amânata.
Marius MITRACHE