Se cere din nou insolventa CEH

Nici nu a iesit bine din insolventã cã CEH din nou se confruntã cu o astfel de cerere. Un creditor al societãtii cere instantei deschiderea insolventei Complexului Energetic Hunedoara.

Armoir Security, firmã de pazã aflatã la rândul sãu în insolventã, cere instantei sã declare insolventa Complexului Energetic Hunedoara. Dosarul a fost înregiustrat pe rolul Tribunalului Hunedoara, însã deocamdatã nu a fost stabilitã o datã pentru judecarea cauzei. Potrivit datelor centralizate de fostul administrator judiciar al Complexului Energetic Hunedoara, firma de pazã are de recuperat de la CEH 3,131,950 lei. CEH are datorii de 2,279,867,008.88 LEI si 1,277,327.17 EURO, însã acceptate de administratorul judiciar au fost creante în valoare de 1,435,781,726.22 LEI. Sindicalistii sustin cã oricând existã riscul ca unul dintre creditori sã cearã, din nou instantei intrarea în insolventã a CEH.

“CEH poate intra oricând în insolventã, dar prima datã trebuie sã vinã motivarea de la Curtea de Apel Alba Iulia care a anulat aceastã procedurã. Insolventa e singura noastrã salvare”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.

Monika BACIU

Un comentariu la „Se cere din nou insolventa CEH

  • 13 noiembrie 2016 la 21:01
    Permalink

    Salvati valea jiului de la infometare .

Comentariile sunt închise.