Resmeritã vrea sã afle salariile tuturor directorilor de la CEH

7Cât au câstigat toti directorii CEH, de la înfiintare si pânã acum. La aceastã întrebare vã fi nevoit sã rãspundã ministrul Energiei Andrei Gerea. Deputatul PSD Cristian Resmeritã vrea sã afle care au fost salariile directorilor Complexului Energetic Hunedoara. “Având în vedere situatia deosebit de gravã … mai departe

2 comentarii la „Resmeritã vrea sã afle salariile tuturor directorilor de la CEH

  • 25 iunie 2015 la 19:53
    Permalink

    cetatenii vaii jiului ar fi esi ei curiosi sa afle cite miliarde au disparut din bugetul primariei lupeni,cit a incasat dragoi ,cit incaseaza anghel si bobar si mai ales ce bonificatii imense s au incasat in snim vj si care a fost justificarea lor in conditiile in care minerii lucreaza fara plasa,cu fier vechi si utilaje uzate tehnic si moral?

  • 26 iunie 2015 la 19:08
    Permalink

    Mai betivule…cu fata asta mergi la parlament? Sper ca stai in spatele salii sa nu-i ametesti pe aia la care le sufli-n ceafa! Ai o fata de moldovean constipat, congestionat, moldovean bou care daca nu turna tac-sau la securitate si apoi nu se transforma intr-un escroc il vedeai in halat albastru la strung in hala la Umirom. Sau, paznic pe la vascoza. Sau o l/a/b/a trista comunista care turna la greu la securitate si la militie, iar da cei 25 de lei isi lua Saniuta si facea scandal in blocu lui din tiganie. Baaaaaaa bulangiule, accepta c-o sa mergi la puscarie. I-a fa tu un schimb de experienta cu babacu tau puscarias….

Comentariile sunt închise.