Alesul local susţine că autoturismul său a fost incendiat de persoane necunoscute în semn de răzbunare pentru atitudinea sa pe scena politică vulcăneană.
Vasile Florin Govor candidează la funcţia de primar din partea PLUS. Totuşi, incidentul ridică  câteva semne de întrebare dat fiind faptul că s-a petrecut în luna martie.
Autoturismul a fost furat din faţa blocului unde Vasile Florin Govor locuieşte şi dus la marginea municipiului Vulcan, unde a fost incendiat. Poliţiştii din localitate au declanşat o anchetă în acest caz.
”Mi-aţi dat foc la maşină, mi-aţi ameninţat familia, mă defăimaţi pe unde şi cum apucaţi. Răspândiţi numai ură şi minciună. Aşa credeţi voi că veţi câştiga alegerile? Toate la timpul lor. Cu dovezi. Oamenii vor afla cine sunt adevăraţii traseişti şi interlopi. Cum unii nu se dau în lături de la nimic pentru a câştiga un procent. Ceea ce semănaţi, aia veţi culege”, a scris Florin Govor pe pagina sa de Facebook.
Totuşi incidentul ar fi avut loc în luna martie a acestui an, iar cei care i-au luat autoturismul ar fi avut cheile maşinii. Aceştia din urmă i-ar fi vândut-o consilierului şi este luată în calcul şi varianta ca o neînţelegere între părţi să fi dus la incidentul deosebit de grav, dar fără a avea legătură cu activitatea sa politică.
Maximilian Gânju