Problema termoficarii, transata de CEH/ CEH nu porneste termoficarea

Locuitorii din Valea Jiului racordati la sistemul centralizat de termoficare nu vor avea caldura in apartamente. CEH, potrivit unui comunicat remis administratiei locale de la Petrosani, a anuntat ca nu va furniza agent termic. Sunt trei motive pentru care nu va da caldura: nu exista o societate care sa distribuie energia termica, pierderile din sistem sunt prea mari si stocul de carbune este insuficient.

13 comentarii la „Problema termoficarii, transata de CEH/ CEH nu porneste termoficarea

 • 21 decembrie 2019 la 12:00
  Permalink

  De ar avea si ei zilele numarate atit CEH-ul cit si Paroseniul !!! Ca ori cum sunt paraziti pe capul tarii . Nu produc nici jumatate din cit consuma !!! Daca-i bal,bal sa fie

 • 21 decembrie 2019 la 17:16
  Permalink

  f f bine , sa-si cumpere centrale sa numai astepte moca

 • 21 decembrie 2019 la 19:59
  Permalink

  Unde este musetelul din gargara primarului ????

 • 21 decembrie 2019 la 20:43
  Permalink

  Spatiu moca cred ca este in capul tau.

 • 21 decembrie 2019 la 20:48
  Permalink

  Si Visan ce naiba mai cauta la Paroseni?? pentru ce il platim pe ala? CEH-ul asta este ca un Stat in Stat.

 • 21 decembrie 2019 la 22:25
  Permalink

  Astia de la Paroseni cu Visan in frunte sunt foarte tari. Foarte tari. Nu fac nimic, chiar nimic de vreo 2 ani si iau salarii babane. Asta da loc de munca bun.

 • 21 decembrie 2019 la 22:51
  Permalink

  bravo Dioane

 • 22 decembrie 2019 la 12:26
  Permalink

  multi plang dupa apa calda luata cu japca din magistrala,in sfarsit o masura foarte benefica ceh-ului

 • 22 decembrie 2019 la 18:16
  Permalink

  Minerii sa faca bine sa dea carbune cat trebuie.Toti criticati ca sta Uzina Paroseni de 2 ani,va inselati .Nu functionam ca nu avem carbune ,nu ca nu vrem noi muncitorii sa lucram dragilor bagatori de seama care ne criticati.Si da sa luati voi salarii cum aven noi minim pe economie dupa o viate de om lucrata in uzina.Criticati pe cine nu trebuie ,minerii din 2012 de cand sunt cu noi in CEH nu mai scot carbune,ca nu mai au planul de productie stabilit prin Kaul lunar cum era inainte,cand si noi aveam stivele ful de se autoaprindea in depozitul de carbune.Da pentru ca nu s-au facut investitii nici minerii nu mai au cu ce lucra sa scoata carbunele din mina.Asa ca dragii nostrii conducatori au inchis mine viabile cu carbune ca aurul si au lasat ciurucurile care scot cateva tone pe saptamana si acela se duce aproape tot la Mintia ca acolo e buricul judetului .Devenii nu pot sta fara apa calda si caldura ,da prostii din Valea Jiului da .Asta e politica politicienilor.Pe noi ne lasa sa functionam doar cate o saptamana pe luna cat sa scoatem salariile CEH-lui apoi stam pe burta.Au trecu anii frumosi cand functionam tot anul.Politicul a distrus tot ce a fost bun.Vin ai nostrii pleaca ai vostrii ,noi ramanem tor ca prostii.Ei isi umple buzunarele iar noi oamenii de rand traim de azi pe maine si cu frica in san ca te trezesti dimineata si nu mai unde sa mergi la munca ca se inchide tot.

 • 22 decembrie 2019 la 18:54
  Permalink

  bravo Didina ai punctat foarte bine problemele ,ai mare dreptate

 • 23 decembrie 2019 la 07:40
  Permalink

  Aveti dreptate, nu stati ci … nu functionati. Asa cum spuneti. Pe bani! Toti vrem asta, de ce numai voi puteti?

 • 23 decembrie 2019 la 13:05
  Permalink

  Bine ca in Bucuresti si la Deva se poate orce si in Vale nu se poate !Rusine sa va fie !Niste nesimtiti !

 • 23 decembrie 2019 la 21:03
  Permalink

  Ai punctat bine ,la Deva si Bucuresti se poate pentru acolo exista primarie si primar.In Vale nu exista decat primarie fara primari……

Comentariile sunt închise.