Prime pentru angajatii SC Apa Serv Valea Jiului

Angajatii Apa Serv Valea Jiului vor primi si în acest an primã de Crãciun, dar nu toti la fel. Bonificatia pentru fiecare angajat se va împãrti la numãrul de zile muncite în acest an.
Conducerea operatorului de apã si canal din Valea Jiului a decis sã acorde si în acest an prime salariatilor cu ocazia  sãrbãtorilor de iarnã, însã aceste bonificatii vor fi date fiecãrui angajat în functie de cât a muncit pe parcursul acestui an.
Potrivit directorului general al societãtii, Cristian Ionicã,  principiul de calcul a fost mentinut din anii trecuti, pentru cã s-a dovedit cã este un stimulent pentru angajati. Astfel, primele vor fi stabilite pe baza unei metode de calcul ce are la bazã numãrul de zile lucrate efectiv de salariat.
„Prima este consistentã în acest an, valoarea netã a acesteia fiind de 310 lei. Aceastã bonificatie va fi primitã de angajatii care au fost seriosi si au muncit din greu la bunul mers al societãtii. Cel care a muncit mai putin va primi cât a muncit. Totodatã, angajatii vor primi si tichete cadou din partea noastrã, dar aici nu se va face  diferentiere. Singura conditie este ca la momentul acordãrii tichetelor sã fie angajatul nostru”, a explicat managerul SC Apa Serv Valea Jiului. Valoarea tichetelor cadou este de peste 100 de lei. Conducerea societãtii pregãteste încã o surprizã pentru copiii angajatilor. Toti copiii cu vârste de pânã în 18 ani vor primi cadouri de Crãciun.
Maximilian Gânju