Primarul Iacob Ridzi, denunt pentru calomnie

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani, a decis sã facã o plângere la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petrosani, dupã ce a fost verificat de DNA si mai multe organe ale statului.
Totul a pornit dupã ce doi localnici au gãsit de cuviintã sã îl reclame la aceste foruri, iar luni de zile, a fost audiat si verificat de DNA.
„Sãptãmâna trecutã am depus douã plângeri penale pentru doamna Macavei Viorica si domnul Laurentiu Pop, care, la rândul lor, mi-au fãcut plângeri la DNA, pentru abuz în serviciu, trafic de influentã, deturnare de fonduri, santaj si abuz de putere. Am primit clasare în ambele plângeri, încã de anul trecut si le-am fãcut plângere penalã pentru inducerea în eroare a organelor de cercetare penalã”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara au fãcut,  încã din 2016, cercetãri într-un dosar penal care  l-a vizat pe primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi.  Fostul consilier local de la Petrosani, Viorica Macavei, a trimis mai multe sesizãri la DNA prin care reclam actiunile desfãsurate de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, acuzându-l pe acesta de abuz în serviciu, deturnare de fonduri si trafic de  influentã. Aceste fapte ar fi fost fãcute în legãturã cu proiectul Domeniul  schiabil din Parâng.
Viorica Macavei a arãtat în sesizarea trimisã DNA cã primarul municipiului Petrosani, Tiberiu  Iacob-Ridzi, si Adrian Gãrdean „au pus bazele unei întelegeri ilicite în scopul atragerii de fonduri publice pentru domeniul schiabil din masivul Parâng si folosirea acestora în scop personal”.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Primarul Iacob Ridzi, denunt pentru calomnie

  • 20 iunie 2019 la 21:33
    Permalink

    Cine sare nu ia condamnare! Penibil ridzoiul asta,se gudura si da din coada sa nu o ia pe urmele puscariasei din familie!

  • 22 iunie 2019 la 00:23
    Permalink

    Pentru „Hunedorean” excelent comentariu

Comentariile sunt închise.