Primãria Lupeni continuã actiunile edilitare în localitate

Lucrãrile continuã la Lupeni. Astfel, în cursul zilei de marti, 19 iulie a.c., zeci de muncitori din cadrul Primãriei municipiului Lupeni, împreunã cu utilajele aferente din dotare erau angrenati în activitãti edilitare în parcul din Zona CAP.

Dar, desi autoritãtile locale depun eforturi pentru ca orasul sã arate din ce în ce mai bine, cetãtenii continuã sã îsi lase libere animalele prin oras.

„În cursul zilei de astãzi (n.r. marti), Politia Localã a municipiului Lupeni a aplicat amenzi în cuantum de 500 lei pentru fiecare proprietar ale cãror animale au fost gãsite libere în zona bãncii BCR din Lupeni. Animalele gãsite libere au fost identificate si proprietarii amendati conform legislatiei în vigoare. Am aplicat câte o amendã domnilor Gruia Ion si Ulari Iancu Ion si vom continua sanctionarea celor care nu înteleg cã animalele nu trebuie sã fie libere prin oras, acestea constituind un adevãrat pericol pentru cetãteni”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã. Între timp, actiunile pentru înfrumusetarea municipiului Lupeni continuã, iar muncitorii vor lucra la foc continuu pentru ca municipiul sã arate cu adevãrat ca unul european.