Primãria întocmeste documentatia pentru reabilitarea soselei de centurã

Municipalitatea Petrosani s-a apucat de întocmirea documentatiei necesare reabilitãrii DN 66, segmentul cuprins între sensul giratoriu dinspre Aeroport si pânã la cel de la Biserica Catolicã.

Potrivit primarului municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, acum sunt contractate serviciile de proiectare si de obtinere a avizelor necesare iar lucrãrile de reabilitare ar putea începe de anul viitor. Totul depinde de banii disponibili la bugetul local si de costurile estimate de specialisti pentru refacerea centurii. Zona propusã pentru reabilitare, în lungime totalã de 1,6 kilometri, este un adevãrat cosmar pentru soferi iar primarul mai spune cã, dupã finalizarea lucrãrilor, va fi întocmai ca segmentul modernizat în acest an, respectiv portiunea de la sensul giratoriu cu avion si pânã la benzinãriile din Aeroport. Doar întocmirea documentatiei pentru autorizatiile necesare, proiectul tehnic si obtinerea avizelor costã municipalitatea circa 40 de mii de lei. Prima jumãtate a centurii Petrosaniului a fost reabilitatã în acestã varã. Lucrarea derulatã pe o lungime de aproape 2 kilometri a fost realizatã cu fonduri de la bugetul local dar si o contributie majorã a Consiliului Judetean Hunedoara.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Primãria întocmeste documentatia pentru reabilitarea soselei de centurã

  • 17 noiembrie 2016 la 16:38
    Permalink

    Propun sa facem propuneri,prea multe studii de etct,etc,etc lasati firma Drupo (castiga sigur)sa asfalteze si lumea este multumita,-ne mai auzim Tibi=Pinochio

Comentariile sunt închise.