S-a dat startul pentru scrierea scrisorilor către Moș Crăciun. Iar Poșta Română, căci prin intermediul poștașilor ajung scrisorile la destinatar, va premia, în Hunedoara, cele mai frumoase scrisori. Scrisorile sunt colectate în cutia din sediul instituției.

Din această săptămână îi puteți scrie scrisoarea din 2023 lui Moș Crăciun. Luni s-a dat startul și, până în săptămâna în care vom sărbători Nașterea Mântuitorului, scrisorile pot fi duse la poștă. Poștașii le vor citi și apoi, pe cele mai frumoase la vor premia.
„Aveți termen până în 18 decembrie 2023, pentru a scrie. Premiile vor consta în dulciuri și jucării și îi așteptăm pe toți copiii să îi scrie lui Moș Crăciun”, a spus Ioana Andreea Ciobanu, diriginta OP Petroșani.
Poștașii mai spun și că, la sfârșitul fiecărei scrisori, copiii trebuie să lase o adresă, ori un număr de telefon ca să poată fi contactați, dacă vor fi premiați.
Poștașii din Hunedoara fac asta de câțiva ani. Ei sunt cei care duc mereu scrisorile spre destinatar, iar acum vor da și premii primilor 3, care scriu cel mai frumos gând lui Moș Crăciun.
Diana Mitrache