Platforma temporarã de la Dâlja, functionalã în câteva zile

Solutia de mijloc, pentru depozitarea gunoiului din Valea Jiului pânã la punerea în functiune a deponeului ecologic de la Bârcea Mare, respectiv, platforma temporarã de depozitare ce se construieste pe terenul Consiliului Judetean Hunedoara din incinta statiei de sortare de la Dâlja ar putea deveni functionalã în câteva zile.

Dupã prima sedintã ordinarã a forului judetean, desfãsuratã zilele trecute, noua conducere a sustinut o conferintã de presã pentru a linisti populatia cu privire la asa zisa ”crizã a gunoielor”.

Stadiul lucrãrilor la platforma temporarã de depozitare de la Petrosani este în grafic, ba mai mult dupã spusele presedintelui Laurentiu Nistor, în câteva zile aceasta ar putea fi finalizatã.

”Sper ca în câteva zile deponeul (platform temporarã de depozitare) de la Petrosani sã  fie terminat. Sã avem toate avizele necesare sã putem depune cel putin gunoiul din partea Vãii Jiului acolo”, a spus presedintele Consiliului Judetean Huneodara, Laurentiu Nistor

Mai mult în privinta punerii în functiune a deponeului ecologic de la Bârcea Mare, administratia judeteanã a declarat cã parcuge toti pasii necesari pentru ca pânã pe data de 17 noiembrie deponeul sã devinã functional.

Adina Pãduraru

Un comentariu la „Platforma temporarã de la Dâlja, functionalã în câteva zile

  • 1 august 2016 la 06:48
    Permalink

    oare la d-l. Nistor la usa nu se poate pune?/?/stau si ma intreb noi cei care locuim in imprejurimi oare cum vom suporta mirosul?/poate vine cineva si ne da si noua o explicatie sau in tara asta consiliul judetean face dupa cum il taie capul.DL. PRIMAR VA ASTEPTAM CU O EXPLICATIE PENTRU CEI CARE LOCUIESC PE STR.JIULUI,KOGALNICEANU ,CIRCA POMPIERI SI CELELALTA STRAZI DIN APROPIERE.

Comentariile sunt închise.