Petroșani: Pericol într-o parcare din centrul orașului

Un panou publicitar amplasat în centrul municipiului Petroșani a fost îndepărtat ieri de pompieri. Oamenii care parchează în zonă au sunat la 112 și au cerut ajutor, de teamă ca panoul să nu le cadă peste mașini.
Pompierii din Petroșani au fost solicitați să îndepărteze panoul, amplasat încă din vremea în care a fost reabilitat bulevardul, în baza unui proiect Regio prin Agenția pentru Dezvoltare Vest. Panoul era desprins din sudură și risca oricând să cadă peste mașini.
„În jurul orei 11,00, am fost solicitați pentru un panou care stătea să cadă pe mașinile din parcare, ori pe trecătorii aflați în zonă. Așteptăm ca reprezentanții primăriei să vină și să înlăturăm pericolul”, a spus plutonier adjutant Mihai Cseke, șef Gardă Intervenție/stingere Detașamentul de Pompieri. Panoul cu pricina a fost amplasat prin 2012, când Agenția pentru Dezvoltare Vest a finalizat proiectul de reabilitare al străzii. În ultimii ani, însă, structura s-a degradat, iar acum, panoul era desprins aproape în totalitate. Oamenii din zonă au observat câ se mișca foarte tare, mai ales dacă bătea vântul și au considerat ca fiind o urgență, așa că au apelat la pompieri. Panoul cu pricina a fost îndepărtat, în final, cu sprijinul unui utilaj adus de la Primăria din Petroșani.
Diana Mitrache