Petrosani: Nu vã grãbiti cu parcãrile!

Sunt deja multi oameni în Petrosani gata sã liciteze pentru un loc de parcare, sau chiar mai multe, iar unii au si depus cereri.
Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune, însã, cã e prea devreme si cã actele ce au nevoie pot expira. Astfel cã nu le recomandã doritorilor sã facã deja  demersurile.
„Acum douã  sãptãmâni, în sedinta de Consiliu Local, s-a aprobat regulamentul pentru concesionarea parcãrilor de resedintã. Suntem cu hotãrârea la Prefecturã, pentru  validare si asteptãm avizul de legalitate”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Deocamdatã,  administratia localã face inventarul si, când totul va fi gata, va înstiinta corect oamenii.
„Am început sã numerotãm si sã  identificãm parcãrile în zonele de locuit. În momentul în care HCL este validatã, abia  atunci vom începe aceastã procedurã.
Se depun solicitãri la noi pentru un loc de parcare, dupã care, înstiintãm locatarii din zona respectivã, cu afise la casa scãrii, eventual, vom merge din casã în casã, ca sã le spunem când va avea loc licitatia, pentru ca toatã lumea sã fie informatã, iar în cazul în care sunt cereri mai putine decât locuri de parcare, se vor atribui conform cererilor”, a mai spus primarul Tiberiu Iacob Ridzi.
Nebunia parcãrilor a generat aprige discutii deja, însã, edilii îi  sfãtuiesc pe locuitorii din Petrosani sã astepte ca Prefectura sã valideze hotãrârea de consiliu local, sã astepte identificarea locurilor de parcare si abia apoi sã îsi depunã cererile, însotite de  documentele necesare, conform HCL emisã acum douã sãptãmâni.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Petrosani: Nu vã grãbiti cu parcãrile!

 • 20 septembrie 2019 la 08:08
  Permalink

  BIne ba Ridzi, ai reusit sa le bagi mortul in casa Petrosanenilor !
  La mine pe strada deja au inceput cei 20 de vecinii cu autoturisme, sa-si imparta pumni si injuraturi genitale, pentru cele 6 locuri de parcare.
  Tineti-o tot asa, in curand are sa se declanseze al-3-lea razboi mondial al parcarilor din fata blocului din Petrosani si va spun ca pe astia numai americani mai pot sa-i linisteasca.
  Atac direct cu drone si i-a lininistit de toti.
  Bravo ba primare, ai reusit sa aduci jihadul in Valea Jiului.

 • 20 septembrie 2019 la 09:23
  Permalink

  Buna ziua.Primaria arunca o fumigena.Vor sa imparta locuri de parcare care nu exista.Nebunilor,amenajati parcari suficiente(unele le-au distrus Raa vj) ,apoi organizati licitatii.Intrebati-l pe d-l Ile din Vulcan.

 • 20 septembrie 2019 la 21:36
  Permalink

  la halul in care arata unele strazi …vezi saturn si venus …..cu blocurile alea prapadite si mizerabile numai de parcari nu le ardea….o zona care provoaca greata sila si scarba …..o zona mai mohorata mai gretoasa chiar si decat ferentari……..tigani gretosi …sau bronzati tatuati …alaturi de posibili „interlopi” de duzina…care bantuie printre blocuri cenusii scrijelite care mai umpic si cad peste ei…….cu niste copii care se joaca in acel mediu „infect „…….bleaxxx……sunteti complet rupti fata de alte orase si fata de civilizatie…….100 de ani va trebe acolo sa ajungeti din urma restul oraselor civilizate…….orice om vine acolo pentru prima data dintr-o alta zona sau dintr-un alt oras……ramane uimit de halul in care arata totul acolo….si se intreaba oare cum dracu de se poate asa ceva …….in anul 2019 ?????…….cum dracu puteti traii acolo in conditile alea ????????????

 • 22 septembrie 2019 la 12:34
  Permalink

  Alo Pinochio,poate ne spui de cati ani esti Primar in Petrosani de nu stii cate locuri de parcare exista?Prima data mergi pe teren si identifica locuri de parcare existente,viitoare locuri care trebuie facute parcari si dupa aceea cere bani pt.parcari.E greu sa tragi cateva dungi(liniute),poate pui si numere…..ce zici

Comentariile sunt închise.