PDL se ascunde de mania electoratului in aliante si uniuni

Hunedoara se afla pe lista judetelor unde, la nivel national, PDL se ascunde de electorat in tot felul de aliante si uniuni, a  caror denumire nu tradeaza nu tradeaza, in nici un caz, existenta democrat – liberalilor. In mai multe judete ale tarii, PDL se ascunde de electorat, iar printre acestea se regaseste si judetul Hunedoara. Aici democrat – liberalii au format o alianta, iar strategia lor electorala pare a fi confuzia electoratului.

Dupa alierea cu UNPR si PNTCD, s-a nascut Uniunea Social Populara (USP), o denumire extrem ed asemanatoare cu cea a Uniunii Social Liberale (USL). ªi sigla democrat – liberalilor s-a schimbat, iar aceasta este un copac cu o coroana de stele amplasate pe un fond verde. Liderii PDL sustin ca, dupa alegerile din 10 iunie, vor reveni la formula initiala, iar fiecare partid isi pastreaza identitatea, culorile si siglele consacrate.

Pe plan national mai exista alte aproape 20 de uniuni si aliante electoral, cum ar fi Alianta pentru Ialomita, Alianta pentru Viitorul Brailei, Alianta Populara Progresista Ecologista Liberala din Neamt, Miscarea pentru noul Mehedinti, toate cu culori si sigle modificate.

Carmen Cosman

10 comentarii la „PDL se ascunde de mania electoratului in aliante si uniuni

 • 10 mai 2012 la 23:39
  Permalink

  Cu mult trambitata USL (PSD-PNL)nu ca nu se va face nimic cum nu sa facut in perioada 2000-2004 dar tara va intra in incapacitata de plata la inceputul anului 2013.

 • 11 mai 2012 la 04:45
  Permalink

  Lipsa de caracter.

 • 11 mai 2012 la 05:57
  Permalink

  Nu votez copacul lu’ astia!!! Jos USP!!! Ati falimentat tara si o stiti si voi!

 • 11 mai 2012 la 19:26
  Permalink

  Politrucule ar trebui sa verifici cam ce surse de bani aveau primariile in 2000-2004 si cam ce bani au la dispozitie in 2012.Pe urma verfifica cine a amanetat tara pe cateva generatii nenorocind cam tot ce au „reformat” invatamant, sanatate, cultura, administratie, armata etc.Toate panselutele si bordurile astea schimbate ca izmenele au fost platite cu varf si indesat din banii pensionarilor si amaratilor carora le cersiti acum votul deghizati ca borfasii sub diverse culori si aliante…Asa ca nu mai semna tu sub numele Valea Jiului ca tot un nenorocit de portocaliu deghizat ai ramas.

 • 12 mai 2012 la 01:20
  Permalink

  Eu am sa-i votez pe toti sa nu se supere. :))

 • 12 mai 2012 la 05:04
  Permalink

  PDL a fost o portocala care, acum, s-a stricat si a mucegait facandu-se verde ( culoarea legionarilor ) si schimbandu-si sigla in USP, pentru ca stiu ca oamenii nu-i mai vor si nu mai dau 2 bani pe ei. Au furat, au jefuit, au fraudat, au calcat legile tarii si Constitutia in picioare si au ucis oamenii cu zile ( spitalele inchise la poarta carora au murit oameni, lipsa medicamentelor, multele sinucideri ale oamenilor care au clacat din cauza nemerniciilor PDL+UDMR+UNPR, etc.). Sper ca, de data aceasta, cetatenii cu drept de vot, sa nu isi mai vanda voturile, la pret de nimic, si sa voteze cum le dicteaza constiinta si nu plasa primita.

 • 13 mai 2012 la 07:14
  Permalink

  Aceasta alianta USP nu este altceva decat recunoasterea tacita a faptului, de catre PDL, ca le este rusine cu sigla lor si de culoarea portocalie, mai mult decat atat recunosc ca au facut tara praf, recunosc ca au facut mult rau acestui popor.Indiferent de cum se vor travesti tot nu vor primii votul cetatenilor.

 • 13 mai 2012 la 13:10
  Permalink

  sigur, cu oamenii care au trecut de la PDL la USL ,USL-ul va face treaba buna ne vor scapa de tot raul facut de PDL+UDMR+UNPR.

 • 13 mai 2012 la 14:12
  Permalink

  Chiar nu v-ati saturat de partide,sigle,culori ?
  Sunt alegeri locale,votati oamenii pe care ii cunoasteti. Traiesc langa voi,va sunt vecini,prieteni,colegi.Nu conteaza din ce partid provin daca sunt oameni cu caracter si va pot reprezenta cu demnitate si corectitudine. Partidele si siglele participa la alegerile din noiembrie 2012…

 • 13 mai 2012 la 16:15
  Permalink

  grasule, ai dreptate cand esti ironic la adresa usl-ului, dar nu uita ca nici peremistii tai nu exceleaza in moralitate, chiar daca n-au fost la guvernare.

Comentariile sunt închise.