good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare institutie financiara nebancara de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, a anuntat numirea lui Oleg Moraru in pozitia de CEO incepand cu data de 1 august 2016.

“Sunt incantat de oportunitatea care mi s-a oferit de a-mi continua activitatea intr-o institutie de microfinantare, parte a unui grup atat de important ca Erste. good.bee Credit IFN se afla intr-o pozitie ideala pentru crestere si dezvoltare, consolidandu-si pozitia pe piata prin produse inovative si orientarea catre nevoia micului intreprinzator” a declarat dl. Oleg Moraru.

Infiintata in anul 2009, good.bee Credit IFN S.A. tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului producator din zona rurala (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL etc) dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara. In acest sens, compania are drept obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitia celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele necesare pentru sporirea sanselor de reusita.

Oleg Moraru, ce il va inlocui pe Jan Kouba, care a coordonat echipa good.bee Credit timp de 3 ani, detine o vasta experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, de-a lungul timpului ocupand functii de conducere in cadrul unor institutii financiar bancare si nebancare precum Fondul Romano-German, Bancpost, Patria Credit IFN.

Potrivit datelor oferite de BNR, Institutiile Financiare Nebancare (IFN) aveau la finele lunii martie un numar de 89.000 de clienti persoane fizice si persoane juridice, in crestere cu 5.000 de clienti fata de luna similara din 2015,.
good.bee Credit IFN SA are o retea puternica la nivel national formata din 20 centre regionale + sediul central, care acopera 40 de judete, avand consultanti specializati, dedicati sa serveasca micii antreprenori, disponibili sa-i inteleaga si sa-i sustina in fiecare etapa de dezvoltare a acestora.