Noi sume pentru desfiintarea platformei de stocare a deseurilor

Consilierii judeteni  urmeazã sã dezbatã proiectul de hotãrâre privind aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investitii: ”Desfiintare platforma de stocare temporarã a deseurilor din Municipiul Petrosani”.
Proiectul are ca obiect aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investitii “Desfiintare platform de stocare temporarã a deseurilor din municipiul Petrosani”.
“Motivele care stau la baza propunerii actualizãrii devizului general sunt: valoarea de achizitie a contractului de servicii (…) privind întocmire DALI pentru obiectivul “Desfiintare platform de stocare temporarã a deseurilor din municipiul Petrosani” este de 4.800 lei la care se adaugã TVA 912.00 lei, fatã de 5.000,00 lei la care se adaugã TVA 950,00 lei, cât era prevãzut initial; valoarea de achizitie a contractului de lucrãri (…) privind proiectarea si executia lucrãrilor la obiectivul de investitii “Desfiintare platform temporarã a deseurilor din municipiul Petrosani” (…) în urma achizitiei este de 369.460,11 lei la care se adaugã TVA 75.327,42 lei, fatã de 399.718,23 lei la care se adaugã TVA 75.946,46 lei, cât era prevãzut initial”, aratã documentatia supusã dezbaterii consilierilor judeteni.
S-au mai modificat si alte puncte. Anul trecut, Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat nota conceptualã si tema de proiectare pentru desfiintarea  platformei. În anul 2016, Consiliul Judetean Hunedoara a hotãrât construirea unei  platforme de stocare temporarã a deseurilor în municipiul Petrosani, pe un teren în suprafata de 4.000 metri pãtrati, situat în zona Dâlja.
Cosmin BACIU