NOAPTEA TURNICHETILOR

Derutã totalã la Petrosani. Seara dinaintea meciului comunicatele oficiale anuntau cã meciul se joacã fãrã spectatori din lipsa turnichetilor la porti, apoi… dimineata la 9.00, cu spectatori: noaptea fuseserã montati turnichetii!
Meciul în sine a fost la discretia gazdelor, chiar dacã V. Pop (min. 13) dã emotii tânãrului portar energetician, H. Moldovan.
Vl. Rusu (min. 15) îsi aratã “coltii” de golgeter când trimite cu capul, dar portarul Moga respinge. În minutul 23, mingea atinsã de Drugã întâlneste propria barã, dupã 2-0, Vl. Rusu rateazã (min. 40) din 2 metri, iar portarul H. Moldovan (min. 44) se opune golului la sutul lui Prejmerean.
La reluare, Codoban (min. 51) trimite dintr-o loviturã liberã de la 18 metri, dar Moldovan retine, apoi joc tern, dar soldat pe final cu 4-0, gratie unei zile de exceptie pe care a avut-o Vlad Rusu.
Luceafãrul încearcã sã reechilibreze, dar Codoban si Prejmerean îsi pierd din suflu. Momente de acalmie datorate si cãldurii, dar înspre final, calitãtile de golgeter ale lui Vlad Rusu ies în evidentã, când acesta puncteazã pentru 3 si 4-0, trimitând din start echipa pe primul loc!
La meci a fost prezent în calitate de spectator si fost fundas dreapta al Stelei si Nationalei, George Ogãraru, prilej de revedere cu fostul sãu coechipier de la Steaua, Damian Militaru, în prezent antrenor la Jiul Petrosani, în Liga a IV-a.
Fotbal, Liga a II-a / DEBUT CU SURPRIZE
Startul celei de-a 79-a editie la Liga a II-a a debutat cu 9 jocuri în care s-au marcat 23 de goluri si a avut parte de câteva surprize. Fosta divizionarã de Liga I, ACS Poli Timisoara a fost nãucitã de un singur jucãtor, Al. Grigoras de la Farul care a marcat toate cele patru goluri.
Petrolul Ploiesti, mare favoritã la promovare n-a reusit decât un modest 0-0 cu Sportul Snagov.
Daco Getica Bucuresti (ex. Juventus) a încheiat conturile în prima reprizã, 2-0 cu UTA
În timp ce ASU Poli Timisoara a ratat tot meciul, Chindia a punctat pentru trei puncte în minutul 90 prin Cerchez. Cu emotii a învins Mioveni oe Academica Clinceni, 2-1,  golul gazdelor fiind marcat în minutul 85 de Val. Balint. Cu o echipã tânãrã, Pandurii Tg. Jiu (antr. Adrian Bogoi), câstigã cu 1-0 la Aerostar Bacãu, prin golul marcat de Mãcãneanu, în mintuul 83. Ripensia Timisoara, cu  ex-petroseneanul Stoi în echipã învinge cu 2-1 la Dacia Unirea Brãila. Golgeterii Ligii a doua sunt: 4 goluri – Al. Grigoras – Farul, 3 goluri: Vlad Rusu – Energeticianul.
GENU TUTU

Un comentariu la „NOAPTEA TURNICHETILOR

  • 6 august 2018 la 20:25
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.