Municipiul Vulcan, singura localitate care a primit bani

Municipalitatea de la Vulcan este singura care a primit bani de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Administratiei Publice în luna aprilie. Aproape 200 de mii de lei a primit municipalitatea de la Vulcan.

În luna aprilie a acestui an, administratia localã de la Vulcan a primit suma de 195.635 de lei de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Administratiei Publice în baza legii 114/1996 pentru locuinte sociale. Primãria deruleazã pe parcursul acestui an si al anului viitor, proiectul de reabilitare a cãminelor sociale de la Dincã – C1,C2,C3 în vederea transformãrii acestora în locuinte sociale.În septembrie 2015 a fost licitat proiectul tehnic pentru aceastã investitie socialã iar la sfârsitul lui decembrie 2015 a fost încheiatã licitatia pentru efectuarea lucrãrii la primul cãmin. Ca urmare a recompartimentãrii încãperilor, la nivelul unui cãmin vor fi 50 de locuinte: garsoniere si apartamente cu douã sau trei camere. Toate locuintele vor avea bucãtãrie si baie proprie. Locuintele vor fi dotate la standardul celor de la G8 si G10, însã au avantajul cã sunt mult mai spatioase.

Monika BACIU

2 comentarii la „Municipiul Vulcan, singura localitate care a primit bani

  • 27 mai 2016 la 12:08
    Permalink

    Asa ca vor fi alte smenuieli,la fel ca la celalalt camin care a fost „amenajat”.Tara de hoti si sarlatani.

  • 28 mai 2016 la 10:01
    Permalink

    d-le primar in cartierul coroesti ati facut ceva frumos dar ati omis parcarea dintre blocurile F3 si D8 o parcare cu multa mocirla si mult praf care de cate ori iesim pe drumul cel nou asfaltat facem multa mizerie

Comentariile sunt închise.