Minerii primesc şi căşti de protecţie

Minerii de la unităţile miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara vor primi şi căşti de protecţie pentru subteran.  400 de astfel de bucăţi de  echipamente de  protecţie/lucru sunt achiziţionate de  societatea energetică.
”Căştile de protecţie pentru subteran fac parte din echipamentul de protecţie individuală ce protejează capul lucrătorilor de accidente sau evenimente ce nu pot fi prevăzute (loviri, striviri). Casca de protecţie trebuie purtată la toate locurile de muncă din subteran, pe toată perioada unui schimb de lucru”, arată  documentaţia.
74.000 de lei sunt alocaţi pentru achiziţionarea căştilor de protecţie pentru subteran. Conform legii 319/2006 angajatorul are obligaţia să asigure echipamente individuale de  protecţie, din care fac parte şi căştile de protecţie pentru subteran. Cele 400 de căşti de protecţie vor ajunge la PrestServ.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „Minerii primesc şi căşti de protecţie

  • 28 iunie 2020 la 22:20
    Permalink

    ei asta da stire! toata lumea credea ca minerii nu au nevoie de casti de protectie si iata ca vor avea. din acest moment carbunele va curge pe benzi si cfr-ul nu va putea face fata sa transporte enorma cantitate de carbune. HIP -HIP-URA.

  • 29 iunie 2020 la 20:56
    Permalink

    Aceasta ,,documentatie,,este de un real folos!Eu credeam ca aceste casti de protectie protejeaza abdomenul!Acum m-am luminat,protejeaza capul!Foarte utila informatia!

Comentariile sunt închise.