Minerii lucreazã non-stop

Complexul Energetic Hunedoara a initiat un program de lucru pentru angajatii de la unitãtile miniere, asa încât sã facã fatã necesarului de huilã pentru cele douã termocentrale.  Asa se face cã toti minerii lucreazã 7 zile din 7, iar de sãrbãtori au câteva zile libere. Liderul sindicatului reprezentativ Muntele, Darius Câmpean sustine cã în acele zile se va lucra doar în  posturile- cheie si cã minerii se vor odihni.
„Lucrãm sâmbãta si duminica. Am încheiat protocoale cu plata acestor posturi pe luna în curs, pentru a încerca sã asigurãm, pe cât posibil, o cantitate de cãrbuni care sã permitã functionarea celor douã termocentrale în aceastã perioadã”, a precizat Darius Câmpean.
Totusi, chiar dacã si minerii de la Societatea de Închideri de Mine dau cãrbune si lucreazã la fel în perioada sãrbãtorilor, termocentralele hunedorene au nevoie, în continuare, de cãrbune din import. „Completãm necesarul cu cãrbune adus din import, pentru cã asa este situatia în momentul de fatã”, a conchis sindicalistul.
Minerii au doar douã zile libere la Crãciun si alte douã zile la finalul anului.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Minerii lucreazã non-stop

 • 12 decembrie 2017 la 22:21
  Permalink

  Vrem sa se faca investiile promise de guvernul PSD la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a acoperi necesarul de carbune la Termocentralele Mintia si Paroseni .

 • 13 decembrie 2017 la 09:39
  Permalink

  aici au vrut sa se ajunga …duble cat mai multe?

 • 16 decembrie 2017 la 14:06
  Permalink

  de unde sa faca investiti ba animalule ,din salarul tau ca din alta parte nu sant bani bai nebunule ,au papat toti bani si in loc de investiti o sa primesti o mare m..e ,asa ca nu mai posta nimic ca vin astia si ti-o dau astia de la p.s.d ca de aia i-ai votat.

Comentariile sunt închise.