Mihaita de la primarie umbla suparat

Suparat, suparat sunt Doamne iarasi, suparat…. Va mai amintiti de versurile acestui cantec?! Ei bine, aceste vorbe sunt mai actuale ca niciodata la Aninoasa, in inima viceprimarului Mihaita Nistor. El, inca de anul trecut spera ca toate barfele si chiar lucrurile decise oficial, pana la urma, sa fie de vise urate si totusi sa fie el candidatul USL.

Acum, insa, dupa ce s-a convins din ce in ce mai mult ca el nu va candida sub nicio forma la fotoliul la care aspira si tot aspira de ani buni, adica cel de primar, parca s-a nacajit si mai tare.

Pana in urma cu ceva timp, pentru el era inca o dilema cine este preferatul USL-ului, el sau secretarul Nicu Dunca de la PSD?! Acum, insa, seful liberalilor a facut lumina.

“Nu este nicio dilema pentru noi. Candidatul la Aninoasa este cel de la PSD”, a afirmat Molot.  Aceste cuvinte sunt sfasietoare pentru Mihaita Nistor, care acum se gandeste tot mai mult ce sa faca…

Tinand cont de vremurile schimbatoare pe care le traversam, o migrare a lui in alt partid, pare acum cea mai veribila ipoteza. Ramane de vazut, insa, unde va pleca. La PD-L este dusmanul lui dintotdeauna, primarul Ilie Botgros, asa ca nu se poate, la PSD este exclus, asa ca mai raman in picioare cel mult trei variante.

Nu plange Mihaita, fii barbat, ce dracu!

Luiza Andronache

Un comentariu la „Mihaita de la primarie umbla suparat

  • 8 aprilie 2012 la 09:21
    Permalink

    Mihaita a dat dovada ca este barbat

Comentariile sunt închise.