Masina unui lider PSD vandalizatã la Petrosani

Si-a gãsit masina acoperitã cu un praf alb si a alertat imediat politia. Ioan Rus, resedintele PSD Petrosani sustine cã s-a temut foarte mult când a observat ce s-a întâmplat cu masina sa si a alertat inclusiv politia.

Nu este prima datã, când, în timpul campaniei electorale, pãteste câte ceva, dar de aceastã datã s-a temut ca praful sã nu fie ceva exploziv, ori o substantã periculoasã.

„Seara zilei de luni mi-am gãsit masina îmbâcsitã cu un praf alb pe toatã suprafata. Numai pe zona aceea era substanta. Am intrat în panicã si am anuntat politia. I-am rugat, înainte de toate, sã analizeze continutul prafului, cã, într-adevãr, nu are lovituri si nu este distrusã masina, doar este acoperitã cu intentie vãditã cu o substantã”, a sustinut Ioan Rus, presdintele PSD Petrosani.

Investigatiile celor din clãdirea SOCOM Unirea, locul lângã care a si fost parcatã masina, au scos la ivealã mai multe amãnunte si proprietarul crede cã a fost un atac îndreptat împotriva sa, de adversarii politici.  „Pot sã mã astept la orice, pentru cã am o experientã bogatã si am trecut prin multe lucruri nedorite si, în primul rând, trebuie sã am grijã de mine si de cei din jurul meu”, a daãugat Ioan Rus.

Liderul PSD a încercat sã identifice substanta si, dupã ce a discutat cu mai multi oameni, a constatat cã ar fi fost vorba despre un praf inert, pe masina sa fiind  golit continutul dintr-un stingãtor de incendii. Politistii au demarat o anchetã, au audiat martorii si au urmãrit camerele de supraveghere din zonã si chiar au stabilit cã incidentul a avut loc în week-endul trecut si vina îi apartine unui chirias al aceluias imobil.

„Politistii au stabilit cã, în data de 19 spre 20 noiembrie, un bãrbat în vârstã de 39 de ani, administrator a unei societãti comerciale, a observat cã mai multe persoane au iesit în afara magazinului pentru a fuma, iar una dintre aceste persoane a aruncat, din gresealã restul unei tigarete, care a cãzut în interiorul grilei de plastic al autoturimului parcat în zonã. S-au temut de  producerea unui incendiu, prin urmare, bãrbatul de 39 de ani a actionat un stingãtor de incendiu cu pulbere, preluat din magazin si a pulverizat în zona în care era tigara, ca sã evite producerea unei distrugeri”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ioan Rus a fost socat de incident si spune cã este intrigat de faptul cã nu a fost anuntat timp de 3 zile despre incident, de cãtre cei care i-au umplut masina cu praf alb si bãnuieste cã a fost mai mult o distractie a celor ce au fãcut asa ceva. Mai ales cã nu era necesar, dupã cum sustine domnia sa, sã îi descarce atât de mult praf în capota masinii.

Diana Mitrache

8 comentarii la „Masina unui lider PSD vandalizatã la Petrosani

 • 22 noiembrie 2016 la 19:56
  Permalink

  nu este normal ce se intimpla dar ne asteptam ca dl rus sa fuga la politie si cind a construit ilegal ditamai garajul pe domeniul public fara puz fara licitatie ci doar pe blat cu primarul ritzi….

 • 22 noiembrie 2016 la 19:58
  Permalink

  ps…din ianuarie dl rus nu va mai putea poza in victima politica pentru ca nistor ii pregateste o iesire eleganta …un sut in cur cel putin asa i a transmis la ultima sedinta la petrosani.

 • 22 noiembrie 2016 la 22:15
  Permalink

  se vrea prostu in atentie. hai sictir

 • 23 noiembrie 2016 la 10:16
  Permalink

  Dupa spusele politistilor care au investigat cazul, Ioan Rus ar fi primul individ din interiorul partidului comunist de puscariasi PSD, care cade victima a legii anti-fumat, lege elaborata si pusa in practica de catre Tovarasa Aurelia Cristea de la PSD Cluj.

 • 26 noiembrie 2016 la 23:55
  Permalink

  Cata boala si ura mai pot avea unii oameni pe psd-isti; au boala parca ar fi bolnavi dusi cu mintea….si in petrila sunt destui rahitici mintali care au ciuda pe PSD Petrila si recurg la tot felul de critici dure si alte lucruri penibile si dusi pe mana politiei,un caz a fost la greva foamei comici haiosi de sarantocii cand doi bolnavi psihici Paduraru si Vesa din Petrila au avut tupeu de a il face in fata fara educatie pe Bobar presed Psd :hot si alte hule si injurii la greva foamei Lonea ,Bobar PSD daca are bani faima multi bolnavi la cap cred ca le-a luat painea de pe masa de la copii,e o banalitate, minele numai merg dar asta nu se datoreaza din cauza politicii , nu mai merg pur simplu nu se mai renteaza nu e vina psd-isti ,% e vina altora care stau sa le cada pe tava toate dea-gata %,minele cand au se se inchida se inchid nu din politici ci din alte motive din afara politicii.

 • 27 noiembrie 2016 la 00:00
  Permalink

  Oamenii care sunt bolnavi la cap cu.prbl cu angoase pe tot felul de politicieni ajung sa racneasca sa tulbure sa involbure linistea lor si a altora si isi bat joc de ei se autocompatimesc ironizeaza ridiculizeaza fara valoare

 • 27 noiembrie 2016 la 00:32
  Permalink

  Si cu psihoparanoia celalat de Vesa Claudiu care mai are un frate pe Vesa Dani grasanu neinsurat,ei sunt doi frati siamezi umflati plini de untura, doi frati de cacat care si facea reclama la PMP ca membrii,disperati ca la greva foamei parca erau,si sustineau PMP ca pe painea lor de toate zilele si simultan isi striga offul pe PSD ca se inchid minele,minele se inchid nu pe principiu politicii psd poate pe principiul nerentabilitatii statului nu a petrosaniului, si Vesa ala prostu numai.lucra fomistu a plecat din Petrila in strainatate la spalatarie auto spala masini , si in apartmentul.lui din petrila l-a lasat pe frates-o.dani vesa sa vada de epava aia de casa din petrila care se darama pe ei ,dani vesa nu lucra niciunde fost membru pmp actual demult somer care sta in apartamentu lui frateso Vesa Claudiu,si numai.prostii face in bloc parlitii astia certati cu legea si politia …

 • 27 noiembrie 2016 la 00:38
  Permalink

  Vesa aia fratii ballon plin de untura :Claudiu cu Dani golanii orasului petrila au boala pe PSD demult ,bolnavi.psihici ,invidiosi pe oameni de bani gata,astia s nimeni in societate,doar aburi infecti paranoici care contamineaza oamenii normali

Comentariile sunt închise.