Mãrtisoare cu arome si culoare

Cum ar fi un mãrtisor cu aromã de trandafiri si gust incredibil? Ori unul inedit, sau o felicitare pentru luna în care celebrãm renasterea vietii?
Toate pot fi degustate si privite, sau chiar luate acasã de la Casa de Culturã a Studentilor de la Petrosani, acolo unde, toatã sãptãmâna este deschisã o expozitie cu vânzare.Este momentul din an când fiecare cautã un simbol pentru a celebra primãvara si de la gust si arome, la culoare, la Casa de Culturã a Studentilor din Petrosani gãsesti o ofertã absolut ineditã. Sunt mãrtisoare realizate de gospodine, de oameni mari si de copii, iar fiecare poate achizitiona ce crede cã se potriveste mai bine cu temperamentul celei ce urmeazã sã le primeascã. Si asta, pentru cã suntem în sãptãmâna dedicatã celebrãrii primãverii.

„Sunt lucruri  fãcute de mânã, de cãtre copii, tineri si adulti. Este prima editie a târgului de mãrtisor, expozitia fiind cu vânzare si va fi deschisã toatã sãptãmâna. Avem si dulceatã de trandafiri, manufacturatã de douã doamne ce le-au adus ca dar de mãrtisor si noi ne dorim sã aibã trecere”, a spus Lavinia Hulea, director al Casei de Culturã a Studentilor de la Petrosani.
Dar la târg gãsim si felicitãri, numai bune de dãruit doamnelor, mamelor, deci, în general, femeilor. Toate realizate de copii, fiecare asa cum si-a imaginat cã ar trebui sã arate ceva din suflet pentru mama.  Iar duminicã, de ziua mamei, va fi chiar un spectacol, la Clubul din Petrila.
„Noi i-am îndrumat pe copii sã le pregãteascã pentru aceastã doritã sosire a primãverii. Avem planificatã chiar în data de 8 martie o expozitie de felicitãri, la Clubul Copiilor, expozitie în care va predomina chipul mamei, dar este însotitã de un spectacol de teatru, la care îsi dã concursul trupa nou înfiintatã la noi la club”, a precizat Radu Chinta, director al Clubului Copiilor Petrila.
Dacã vreti ceva mai mult decât traditionalele mãrtisoare pe care le gãsiti în târg, la Casa de Culturã a Studentilor gãsiti oferta ineditã. Si, pentru cei din Petrila, la Clubul Copiilor este locul în care o felicitare ineditã poate fi achizitionatã, chiar dacã mai sunt putini cei care fac un astfel de gest acum, în epoca tehnologiei digitale.
Diana Mitrache