Liderul PSD Petrosani, Ioan Rus, strict monitorizat de sefii judeteni

Pentru cã PSD Petrosani devenise un butoi de dinamitã, conducerea judeteanã PSD a poposit în teritoriu, unde a auzit cuvinte dure, cu argumente si întrebãri directe adresate ”împricinatului”, situatii aiuritoare create de liderul Ioan Rus, situatii ce ar fi putut desfiinta organizatia. Presedintelui Rus i s-au dat sarcini precise, cu termen de îndeplinire pânã la sfârsitul anului. Dacã nu, se vor lua mãsuri care nu-i vor fi pe plac.ARTICOLUL COMPLET IL PUTETI CITI IN EDITIA TIPARITA

11 comentarii la „Liderul PSD Petrosani, Ioan Rus, strict monitorizat de sefii judeteni

 • 21 octombrie 2013 la 00:18
  Permalink

  cine a dat sarcini ??? domnul Nistor ??? cel care isi bate joc de toti membrii ??? rusinica, nu face nimic pentru judet, ati auzit ceva in parlament de el ??? este anonim

 • 21 octombrie 2013 la 19:25
  Permalink

  Din pacate pentru mancatorii de cacao… deputatul Nistor este unul din deputa?ii cu cele mai multe initiative in Parlament. Nu acela?i lucru se poate spune despre senatorul Nicula!

 • 21 octombrie 2013 la 19:34
  Permalink

  Este urat când cineva precum domnul Nistor, încearc? s? taie portia ciolanarilor.

 • 21 octombrie 2013 la 19:35
  Permalink

  Hopa! A inceput sa se faca cur??enie ?i inPSD Hunedoara. Felicit?ri domnule Nistor

 • 21 octombrie 2013 la 19:39
  Permalink

  Bravo Nistor…inlatura oameni incompetenti din partit si hai sa l ducem acolo unde merita

 • 21 octombrie 2013 la 19:43
  Permalink

  Tot respectu’ pentru domnul deputat Nistor pentru ca face exact ce trebuie si nu se da in laturi de la a lua decizii in imbunatatirea conducerii la Petrosani !!!

 • 21 octombrie 2013 la 19:52
  Permalink

  stim noi ca rus nu e cel mai bun din psd petrosani, dar nici asa rau nu este. la sedinta aia cred ca nistor a fost invataorul si rus invatacelul, iar clasa a fost tot psd petrosani. cred ca invatatorul a incercat iar si iar sa educe o clasa putin irrsponsabila, formata din elevi indisciplinati ce sunt paraciosi si se acuza recipric. niste mucosi. si mai este in clasa acolo, o eleva silitoare, ce ii face lectiile invatacelului (la birou), care acum cred ca joaca la doua capete si-l ajuta atat pe el cat si pe o alta colega ce se hraneste de la colegul lor de scoala (galbena), si fac bani din apa seaca si din cand in cand mai secatuiesc o scara( legal sau ilegal). asa ca e nevoie ca rus sa-si faca aliati puternici in clasa,nu numai aliati cu vorba din alte orase lupenene.acolo sun colegi mai tinerei ce au varsta frageda si experienta si mai frageda( au avut noroc de tatici masivi si cortopitori). sa finalizam pamfletul nostru, cu speranta ca dl rus va supravietuii cu corecturile de rigoare si nu o sa mai fie apostrofat de invatator. pam-pam.

 • 21 octombrie 2013 la 20:36
  Permalink

  Intriga si minciuna, dezinformarile si manipularile nu mai pot fi contestate. Este o realitate ca Ionica Rus s-a ocupat cu asa ceva. Ioan Rus este terminat politic si va veni Ciodaru Dacian, om de mare caracter si influenta in PSD Hunedoara si PSD la nivel national, care va aduce cu el ordinea si linistea in organizatia Petrosani. Ioane, nu ti-ai dat seama cine te-a lucrat? Se pregateste sa vina pe cai mari POP EMIL, mentorul lui Ciodaru, de aici treaba cu cadrele universitare. Ioane… nu mai pupi tu europarlamentar.. ori Ciodaru ori Pop, si asta din urma sigur presedinte PSD Petrosani. Cine este papusarul? Unul cu initialele HV, om care a bagat milioane in POP cu singura dorinta sa revina in PSD, sa se razbune pe tine si sa-si consolideze pozitia acum cand PPDD este pe duca. Daca ai minte…lucreaza-l pe Ciodaru, motive gasesti tu …sau apeleaza la organele statului, alea adevarate de data asta!

 • 22 octombrie 2013 la 08:57
  Permalink

  Nu cred eu ca vine la PSD POP. Am facut ore cu el si nu cred ca este genul sa pregateasca debarcarea cuiva. dar in schimb e foaret tare pe pozitii acolo unde este. asa ca nu as vreaa ca un om ca el sa faca politica.Sa ramana la catedra, acolo unde lumea chiar are nevoie de el, ci nu in latrina politicii.

 • 22 octombrie 2013 la 09:59
  Permalink

  @petre excelent „pamfletul” nicio asemanare cu realitatea, iar personajele sunt total imaginare!… Cat despre dl. Invatator cand schimba conducerea de la INSEMEX ?… ca au cam trecut multe luni, marti,…,duminici de la promisiunea facuta.

 • 22 octombrie 2013 la 12:44
  Permalink

  Se vede ca ai facut ore cu POP, nu te supara…cred ca si furi, si minti si ai si apucaturi de securist. Si da, POP nu debarca pe nimeni el doar face note informative dupa care oamenii sunt luati la puscarie

Comentariile sunt închise.