Actualitate

Lider de sindicat si consilier local, Ion Temneanu, pune în pericol mina Petrila pentru a-si salva pielea

Scandal destul de mare la Mina Petrila! 38 de oameni vor fi luati din productie si trasferati la Paroseni. ”Fãcãtura” a fost operatã pe ”sestache” de eternul lider Ion Temneanu, care a strâns cererile în biroul sindical, a sãrit peste directorul Constatin Jujan si i le-a înaintat directorului general al SNÎM, Aurel Anghel, care le-a aprobat pe toate. Cãtãlin Cenusã, celãlat lider de sindicat, Orizonturi Noi, care a devenit primul depãsindu-l pe cel al lui Temneanu, aduce acuzatii: Temneanu închide mina înainte de termen si îsi bate joc de oamenii care vor deveni ”holoangãri” la Paroseni, desi ei au experintã de front. Consilierul PC, Temneanu, se laudã cã închide când vrea mina, spun membri de sindicat.ARTICOLUL COMPLET IL PUTETI CITI IN EDITIA TIPARITA

5 comentarii la „Lider de sindicat si consilier local, Ion Temneanu, pune în pericol mina Petrila pentru a-si salva pielea

  • Cei nemultumiti nu au decat sa-i faca o plangere la ANI unde sa specifice ca Temneanu detine si functia de lider sindical si functia de consilier local(functie de demnitate publica) ceea ce contravine legii 62/2011 si au rezolvat problema:

    Art. 4
    Persoanele care detin functii de demnitate publica conform legii, magistratii, personalul militar din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Informatii Externe si Serviciul de Telecomunicatii Speciale, unitatile si/sau subunitatile din subordinea ori coordonarea acestora nu pot constitui si/sau adera la o organizatie sindicala.

  • ma indoiesc ca cineva a fost transferat cu forta banuiesc ca fara acordul personal nimeni nu poate fi transferat, poate pentru o prezentare obiectiva a cazului ar fi trebuit sa fie intrebati cei in cauza poate sint alte motive pe care ar fi interesant sa le aflam.

  • mina petrila sta pe un butoi de pulbere din cauza faptului ca ditrectorul nu mai e decit o marioneta iar mina este sfisiata de razbunarile unui adj sef de sector fara dinti in gura plin de frustrari si fara alte calitati profesionale.

  • drept rasplata buhaiul fara dinti si aviatorul au fost trimisi in vacanta pe valea prahovei la busteni din banii minei petrila acestia doi impreuna cu cel ce l a bagat in pamint pe codreanu distrug mina petrila.

  • cojmane esti un papagal si tu si voinea si bordamc il pupati toti in dos pe temneanu.

Comentariile sunt închise.