„Let’s Do It, Romania!”, curățenia în toate localitățile

„Let’s Do It, Romania!” se pregătește de cea de-a 9 a ediție a Zilei de Curățenie Națională, eveniment care va reuni sute de voluntari ce se vor implica, sâmbătă, 17 septembrie, în strângerea deșeurilor din natura.

În aceeași zi, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri. Dacă vrei ca strada, cartierul și orașul tău sau zonele verzi și râurile din județul tău să fie mai curate, alătură-te celor aproape 2 milioane de voluntari care vor face curățenie în toată țara într-o singură zi. La nivelul județului Hunedoara se vor organiza acțiuni de ecologizare în următoarele localități:
Municipii: Deva, Brad; Hunedoara; Lupeni; Orăştie; Petroşani; Vulcan;
Orașe: Aninoasa; Călan; Geoagiu; Haţeg; Petrila; Simeria; Uricani;
Comune: Baia de Criş; Băniţa; Baru; Băcia; Băiţa; Bătrâna; Beriu; Blăjeni; Brănişca; Burjuc; Certeju de Sus; Cârjiți; Crișcior; Dobra; General Berthelot; Ghelari; Gurasada; Hărău; Ilia; Luncoiu de Jos; Mărtineşti; Orăştioara de Sus; Pestişu Mic; Pui; Rapoltu Mare; Ribiţa; Râu de Mori; Sarmizegetusa; Sântămăria-Orlea; Şoimuş; Teliucu Inferior; Tomeşti; Topliţa; Toteşti; Vaţa de Jos; Vălişoara; Veţel; Zam.
Toți cei care locuiesc în județul Hunedoara și vor să contribuie la o țară mai curată, sunt așteptați sâmbătă, 17.09.2022, începând cu ora 09:00, la puncte de întalnire, echipare și instruire stabilite.
Haideți ca împreună să punem capăt, nu doar într-o zi de septembrie ci în fiecare zi a anului, asaltului deșeurilor care ne sufocă străzile, cartierele, orașele, apele și pădurile!