Jefuit în amiaza mare

Autorul tâlhãriei este un adolescent din Petrosani. Si-a amenintat victima cu bãtaia spun politistii Suspectul are doar 17 ani si a mai avut probleme cu legea dupã ce primise la începutul acestei luni o  condamnare pentru lovire si alte violente. Alãturi de un alt adolescent a bãtut un bãrbat iar judecãtorii petrosãneni l-au obligat la o pedeapsã ce nu l-a speriat. Magistratii au stabilit ca mama minorului sã-l supravegheze timp de patru luni sub coordonarea Serviciului de Probatiune Hunedoara.
Înainte cu douã zile de condamnare, adolescentul a comis o nouã infractiune, de aceastã datã de tâlhãrie, în cel mai mare parc din municipiul Petrosani. Politistii din Petrosani au stabilit cã minorul a amenintat cu bãtaia un tânãr de 26 de ani, din Petrila, pe data 28 iunie a.c. si l-a lãsat fãrã borseta si telefonul mobil. Victima le-a declarat politistilor faptul cã, în jurul orei 13:10, în timp ce se afla în parcul central din Petrosani, a fost abordat de 3 tineri, care i-au cerut 10 lei.
”Unul dintre cei trei a observat telefonul mobil din borseta petrileanului si, fãrã a exercita acte de violentã asupra acestuia (doar amenintãri verbale), i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 600 de lei”, precizeazã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Adolescentul este cercetat acum pentru tâlhãrie iar procurorii petrosãneni trebuie sã decidã dacã cer arestarea sa preventivã.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Jefuit în amiaza mare

  • 4 iulie 2019 la 19:54
    Permalink

    apa,paie si ,,,bataie ,,e tratamentul recomandat de sute de ani,,,te porti ca un animal,, te tratam ca pe un animal,,,asta inseamna democratia normala,,,nu ceea fardata sa dea bine in ochii unora,,,,

Comentariile sunt închise.