Instanta a respins apelul lui Adrian Jurca

Instanta de la Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul Sindicatului Noroc Bun în dosarul insolventei Complexului Energetic Hunedoara.  Instanta nu a considerat întemeiate solicitãrile lui Adrian Jurca, astfel cã a respins solicitarea sa în calitate de intervenient în nume propriu.

“Apelul Sindicatului Noroc Bun la Curtea de Apel Alba Iulia a fost respins. De acum încolo mafia din fruntea CEH are deschisã calea falimentului si aruncãrii în stradã a oamenilor. Rãspunderea însã va fi a Ministerului Energiei si a Guvernului Grindeanu care nu face nimic sã împiedice mafia sã falimenteze societatea. Din pãcate minerii nu mai reprezintã nimic pentru nimeni. Politicienii sunt interesati mai mult de ordonante de gratiere decât de soarta oamenilor. Ãsta este crudul adevãr”, a declarat Adrian Jurca pe pagina lui de socializare.

Acum, urmeazã ca dosarul în care se judecã insolventa Complexului Energetic Hunedoara sã fie repus pe rolul Tribunalului Hunedoara pentru judecare. La aceastã fazã, Sindicatul Noroc Bun nu mai poate avea nicio calitate în dosarul de fond. Cererea lui Adrian Jurca a amânat judecarea cauzei insolventei societãtii energetic de la Tribunalul hunedoara cu aproape o lunã si jumãtate.

Monika BACIU

3 comentarii la „Instanta a respins apelul lui Adrian Jurca

 • 26 ianuarie 2017 la 20:04
  Permalink

  Lasati tribunalele si cereti bani de investiti la EM Livezeni , EM Vulcan si cei 4% cat a mai ramas de investit la Termocentrala Paroseni .

 • 26 ianuarie 2017 la 23:29
  Permalink

  Si….sa se schimbe tevile de la Termo Paroseni pana la usa apartamentelor ca sa fie rentabila termoficarea.

 • 28 ianuarie 2017 la 12:42
  Permalink

  se pare ca gasca pentru care lupta jurca condusa din umbra de penalul de la lupeni pierde batalia pentru ceh …melczer se pare ca sponsorizeaza ALDE si va ramine pe pozitie de asemenea alde pare atrasa de muntele de bani de la snim vj si vrea sa preia consiliul de administratie muls pina acum de multe miliarde de bobar si radu sorin iar postul de director ii face cu ochiul lui francisc ghersner…nu atit postul ci salariu nesimtit incasat pina acum de anghel aurel salariu mai mare de trei ori decit al primului ministru.

Comentariile sunt închise.