Înecati în nãmol

Zeci de oameni care locuiesc în partea de Nord a municipiului Petrosani, la case, trãiesc de luni de zile un cosmar. Ei sunt nevoiti sã strãbatã drumul pânã în oras prin noroiul care le trece de cizme si nu mai stiu cui sã cearã ajutor. Edilii locali spun cã remediazã într-un fel circulatia. De cel putin 4 luni de zile înoatã prin noroiul care le-a nãpãdit pur si simplu strãzile. Si-au rupt masinile si zilnic îsi carã copiii în brate, ca sã treacã de strãzile cufundate în glod. În ultimele zile, când vremea s-a mai înmuiat, au ajuns la exasperare si nu mai stiu ce sã facã. Asta dupã ce masinile personale nu le mai pot folosi, fie cã… … mai departe 2014.

Un comentariu la „Înecati în nãmol

 • 22 ianuarie 2014 la 16:56
  Permalink

  Puteti face o incursiune (cu cizme de cauciuc si Jeep, caci altfel nu mai plecati), nu doar in Petrosani Nord.
  Va invitam pe strazile Muncii – 16 Februarie – Stefan cel Mare – Plaiului sau Gheorghe Lazar.
  Cred ca toti locatarii au fost la primar si seful Apaserv, care amandoi arunca vina de la unul la altul si ridica din umeri dar nu fac nimic. Firmei constructoare i s-au trimis sesizari, dar din Lexusul lui Tamas nu se vede.
  Nu exista marcaj de drum in lucru, nu exista panou de identificare santier, nu exista banda reflectorizanta de demarcare a sapaturilor.
  Exista doar dezinteres…

Comentariile sunt închise.