Inconstientã la volan

O soferitã a fost filmatã de participantii la trafic, pe zona Merisor, circulând pe contrasens, pe banda a doua.
Pericolul a fost urias, mai ales cã soferita nu a fãcut nimic si, aproximativ un km, a mers pe o bandã pe care, la urcare, soferii pot atinge viteze mari. Benzile separatoare de sens au fost montate recent si, cel mai probabil, soferita nu a vãzut la timp asta si a intrat pe contrasens. Drumarii, însã, atrag atentia cã sunt necesare câteva manevre. Dacã ati intrat pe  contrasens, trageti imediat pe banda de urgentã, care, în acest caz, o gãsiti în stânga masinii, aprindeti pozitiile si avariile, dar în niciun caz nu încercati sã vã întoarceti,  ori sã continuati drumul pe contrasens!

VEDETI IMAGINILE AICI

Administratorii DN 66  au luat decizia de a monta separatoare de sens pe aceastã arterã, la iesirea din Petrosani, între Bãnita si Merisor. Este un loc în care se produc frecvent accidente rutiere si deja au avut loc incidente ce au lãsat urme în parapetele despãrtitor. O analizã a Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara a arãtat  cã pe sectorul de pe  DN 66, între Bãnita si Merisor, în zonele de urcare, din cauza indisciplinei  în trafic, s-au produs numeroase accidente, fiind unul din punctele negre ale judetului, au precizat reprezentantii DRDP Timisoara.
Politistii le recomandã  celor aflati la volan pe acest drum sã conducã prudent si sã adapteze viteza asa încât sã evite orice impact. Asta, pentru cã acolo se produc frecvent tamponãri, dar si accidente grave.
Diana Mitrache