INCD INSEMEX caută firmă de pază

I NCD INSEMEX Petroșani caută o firmă de pază. 900.000 de lei este valoarea contractului de servicii de pază pentru obiectivele institutului de cercetare. Serviciile de pază vor fi achizitionate pentru siguranta obiectivelor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate, existenta materiala a bunurilor din obiectivele protejate.
Serviciile de paza, monitorizare, dispecerizare si interventie rapida se vor executa la urmatoarele obiective, sediu Principal INCD INSEMEX, Poligon Explozivi, Str.Jiet, Petrila și Hotel Gambrinus, Localitatea Aninoasa, DN66.
”Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Minera si Protectie Antiexploziva – INSEMEX Petroșani va achizitiona aceste servicii, deoarece, siguranta obiectivelor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate, este foarte importanta pentru autoritatea contractantă”, arată documentul.
Prin achiziționarea acestor servicii, se va solutiona problema sigurantei obiectivelor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate .
Monika BACIU