I s-a pus pata pe masinile altora

Tânãrul care furase mai multe autoturisme pentru a se plimba cu ele si a-si vizita iubita, la Orãstie, a comis-o din nou. De aceastã datã a si fãcut praf una dintre masini dupã ce s-a izbit cu ea de un stâlp la Geoagiu.
Bãrbatul de 20 de ani, din Cugir, are la activ nu mai putin de nouã autoturisme furate si este cercetat pentru furt în scop de folosintã si conducere fãrã permis. Desi a comis aceeasi infractiune imediat dupã ce a scãpat din mâinile anchetatorilor, tânãrul a fost cercetat în continuare sub control judiciar. Acum are sanse mari sã fie arestat, dupã ce politistii au alertat parchetul si instanta de judecatã cu privire la încãlcarea conditiilor mãsurii preventive.Individul a furat zilele trecute douã autoturisme si le-a condus fãrã permis pânã în Deva si Geoagiu.
”Din primele cercetãri efectuate, politistii au stabilit cã, în noaptea de 27/28.01.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânãrul ar fi sustras un autoturism ce apartine unui bãrbat din Cugir, pe care l-ar fi condus pânã în localitatea Geoagiu, judetul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el  într-un stâlp. Ulterior l-a condus pânã în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat si de unde ar fi  sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat pânã în Deva. La întoarcerea din Deva, tânãrul a fost depistat de politisti, care au constatat cã este acelasi ce mai  este cercetat pentru alte  3 furturi de autoturisme,  în scop de folosintã, comise de la începutul anului, din diverse locatii din Cugir si care are instituitã mãsura preventivã a controlului judiciar”, spun anchetatorii.
Maximilian Gânju