Hotii de tigãri si bãuturi alcoolice au fãcut apel

La fel au procedat si procurorii iar primul termen de judecatã are loc astãzi la Curtea de Apel Pitesti. Cei trei hoti din Vulcan au cutreierat tara si au dat spargere dupã spargere.
Cei trei indivizi din Valea Jiului sunt nemultumiti de sentinta instantei de fond, însã ar putea avea o surprizã  neplãcutã dupã apel. Nici procurorii nu au considerat pedepsele primite de indivizi ca suficiente pentru a se îndrepta si ar putea cere majorarea lor în fata completului de apel.  Gruparea de hoti actiona dupã un plan bine pus la punct si nu dãdea niciodatã spargeri consecutive în aceeasi localitate.
Dupã o ”loviturã” îsi alegea altã zonã a tãrii astfel ca anchetatorilor sã le fie îngreunatã munca, însã în cele din urmã au cãzut în plasa politistilor. Dolcu Marius Sorin, Oltean Vasile Liviu, Narita Florin si Tod Viorel Octavian, trei din Lupeni si unul din Vulcan, au fost judecati pentru furt calificat si complicitate dupã ce au fost prinsi în flagrant în urma unei actiuni de amploare. Indivizii au primit pedepse mai usoare, de pânã în trei ani si jumãtate, dupã ce au reusit sã convingã o parte din victime sã-i ierte. În urma medierii s-au angajat sã le plãteascã despãgubiri de aproape 28 de mii de lei. Politistii i-au vânat pe cei patru si au reusit sã-i prindã în flagrant, dupã o tentativã de furt dintr-o societate comercialã de pe raza comunei Baru Mare.  ”Mãrfurile” tintite de indivizi erau tigãrile, iar la o loviturã în Mioveni au reusit sã fure tutun de aproximativ 31.000 de lei.
Maximilian Gânju