Hoții au furat cablurile instalației de zăpadă din Parâng

Hoții au dat iama și în stațiunea turistică Parâng de unde au lăsat instalațiile de fabricat zăpadă fără cablurile de alimentare. Asta i-a făcut pe cei de la Primărie să ia decizia de a înființa un post de pază fix în clădirea care a fost spartă de tâlhari.
Potrivit unui comunicat remis presei de Primăria Petroșani, hoții au pătruns printr-un geam în incinta construcției din stațiune și au furat toate cablurile care fac legătura de la pompe la panoul de comandă ce asigură automatizarea sistemului de producere a zăpezii artificiale. Aceștia au încercat, inițial, să forțeze o ușă de acces, dar, din cauză că nu au reușit, au forțat mai apoi un geam pe unde au pătruns în interiorul sediului administrativ. De precizat că fără aceste cabluri instalația de producere a zăpezii artificiale nu poate funcționa, astfel că acum acestea trebuie înlocuite.
Reprezentanții DADPP Petroșani au depus deja o plângere penală la Poliția Municipiului Petroșani, iar între timp, ua înființat un post fix de pază, pentru poliția locală, exact în sediul prădat.

Diana Mitrache