Eveniment

Gimnastii petrosãneni, pe podiumul Ungariei

Gimnastii de la Petrosani cuceresc zeci de medalii, peste tot în lume. Ultima competitie la care au luat parte gimnastii de la Clubul Copiilor Petrosani a fost în finalã europenelor de la Budapesta, din Ungaria. Sportivii s-au întors acasã cu un palmares bogat, 6 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz pentru gimnasticã aerobicã de la Clubul Copiilor Petrosani în finalã europenelor în Ungaria la Budapesta. “În perioada 28 iunie –  2 iulie 2017 Hungarian Stage Dance Sport Federation & International Dance and Song Association a organizat în Ungaria la Budapesta finalã Stage Dance European Championship „Dance & Song” ( Campionatul European „Dance & Song“). Evenimentul s-a desfãsurat la Pestszentimrei Sport Castely – Budapesta, lotul de gimnasticã aerobicã de la Clubul Copiilor Petrosani, coordonat de antrenor profesor Adriana Popa a concurat la categoria sport-dance, sectiunea gimnasticã aerobicã, câstigând 6 medalii de AUR, 3 de ARGINT si 2 de BRONZ”,  spun reprezentantii CSS Petrosani.

Categoria 5-8 ani:
– individual – Stroia Maria Locul I – medalie de aur
– individual – Ungureanu Raisa Locul II – medalie de argint
– individual – Barlutiu Ioana Beatrice Locul III – medalie de bronz
Trio Rockstars – Locul I -medalie de aur (Stroia Maria, Ungureanu Raisa, Birlutiu Ioana Beatrice)

Categoria 9-13 ani:
– individual Andreea Prodan Locul I – medalie de aur
– individual  Iriza Alecsia Locul II  – medalie de argint
– individual Gianga Ana Maria Locul III – medalie de bronz
Trio Gymstars – Locul I – medalie de aur (Andreea Prodan, Farago Erica, Iriza Alecsia)
Trio Aerostars – Locul II – medalie de argint (Frunza Bianca, Goncea Daria, Gianga Ana Maria)
Aero Grup 5 Aerobic Petrosani – Locul I – medalie de aur (Andreea Prodan, Farago Erica, Iriza Alecsia, Frunza Bianca, Goncea Daria)

Totodatã grupul a obtinut si un premiu special, cupa concursului, pentru cea mai bunã muzicã la sectiunea gimnasticã aerobicã, melodia fiind mixatã de cãtre Geo Popa.

Categoria 13-17 ani
– individual Adriana Vasilescu – Locul I – medalie de aur

Este al patrulea titlu european obtinut, acesta adãugându-se la bogatul palmares al gimnastelor antrenate de prof.Adriana Popa de la Clubul Copiilor din Petrosani. Anul acesta competitia europeanã a reunit în jur 10000 de concurenti din toatã Europa. Titlurile de campioni europeni cu care s-au întors acasã, reprezintã o încununare a muncii asidue a lotului de gimnasticã de la Clubul Copiilor Petrosani, antrenat de neobosita antrenoare prof Adriana Popa.

Monika BACIU