Fotografii direct acasă, mărturii pentru bunicii rămaşi izolaţi

Acum, când toată lumea stă în casă şi nu ne vizităm prietenii sau rudele, fotografiile sunt singurele care ne rămân. Aşa se face că un studio foto din Petroşani a gândit o ofertă prin care nu doar că îţi  printează fotografiile pe care să i le oferi cuiva drag, dar i le şi duce acasă, fără să mai fii nevoit să ieşi din casă. Este o  măsură generată de noua criză prin care trecem cu toţii.
Penina Prună, artist fotograf din Petroşani spune că a gândit o ofertă numai bună pentru ziua cuiva, ori pentru vreun bunic, căruia îi e dor de nepoţii lui. Îi duci pachetul cu cumpărături şi, de ce nu? şi o fotografie frumos scoasă, pe un suport de calitate. Sunt oferte bune acum şi de preţ şi unde mai pui că totul ajunge acasă la cel drag, fără să ieşi tu din casă. „Vor avea nevoie de fotografii, acum mai mult ca oricând, că ne reîntoarcem la valorile familiale şi ne reamintim perioade mai uşoare, mai bune pentru noi, poate chiar din concedii. Este, credem noi, o perioadă bună să răsfoim dosare vechi şi noi suntem cei care vi le putem aduce direct acasă”, spune Penina Prună, General Manager la Next Studio Photography, cea care a gândit această idee inedită.
Şi, aşa cum am spus, oferta le vine numai bine celor vârstnici, care acum nu prea mai pot să iasă din casă oricând.  „Pentru bunici ne-am gândit în mod special şi nu la fotografiile clasice, ci poate un tablou canvas (n.r. ce îl scot pe o hârtie ca pânza), sau o cană personalizată, fiindcă acestea chiar au trecere la seniori şi, dacă tot îi livrezi acasă bunicului pacheţelul cu produse alimentare, de ce să nu îi strecori acolo şi o  bucăţică din familie”, mai spune Penina.
Oferta studioului din Petroşani vine chiar şi în sprijinul celor ce nu ştiu să lucreze prea mult cu tehnologia şi chiar îi ajută pe toţi să fie creativi.
„Le recomandăm un site pe care pot să încarce fotografiile şi chiar îi îndrumăm cu privire la paşii ce pot fi urmaţi, iar noi venim până acasă cu fotografiile”, a explicat artista.  Cei de la studio vorbesc despre 20% reducere la comenzile de fotografii mai mari de 100 lei, 25% reducere la orice model de photobook, 10% reducere la tablourile tip canvas, ori 10% reducere la cănile pe care se pot imprima diverse fotografii.
Diana Mitrache