Fotbal, Liga I / OLE, OLE, CHIAR ŞI DINAMO MERGE-N „B”!

Scăpată de furia poporului în ’89 – ’90, când au fost rase din  fotbalul românesc Victoria Bucureşti, F.C.Olt Scorniceşti şi Flacăra Moreni, echipe  protejate de sistemul bolşevic-comunist, iată că lui Dinamo Bucureşti îi vine rând în anul de neuitat, 2020.
Ultimele hotărâri FRF-iste –  LPF-iste au pus echipa Dinamo Bucureşti în imposibilitatea de a-şi disputa ultimele şase restanţe, aspect refuzat de celelalte  competitoare ale play-out-ului.
Dacă pentru titlul de campioană, s-a găsit soluţie cu meciul direct Univ. Craiova-C.F.R.Cluj, care s-a decis pe teren, în cealaltă parte a ierarhiei lucrurile au fost mai  complicate. S-a fixat meciul de baraj, în dublă manşă (9 şi 12 august a.c.) pentru Liga I, între Politehnica Iaşi şi C.S.Mioveni, în timp ce Dinamo Bucureşti şi Chindia Târgovişte se duc în Liga a II-a! U.T.A. şi F.C.Argeş Piteşti au promovat pe merit în Liga a II-a, care ar trebui să înceapă la fel ca şi Liga a III-a, pe 29 august 2020.
„Sperăm şi luptăm până la capăt”
declară Gigi Mulţescu antrenor la Dinamo Bucureşti.
În cursul zilei de miercuri, 5 august, am avut o discuţie la telefon cu Gigi Mulţescu:
Reporter: Gigi, nimeni nu mai ştie nimic în haosul ăsts cu fotbalul românesc!
Gigi Mulţescu: Aşa, dar noi sperăm şi luptăm până la capăt. Avem nevoie de şapte puncte pentru a ne salva, în condiţiile în care mai avem de jucat şase partide. Dacă le obţinem în meciurile cu Chindia Târgovişte (meci dublu) şi Hermannstadt Sibiu, plus un punct cu Sepsi sau iarăşi Hermannnstadt, ne-am salvat, iar în cel mai rău caz, mergem la baraj cu Mioveni-ul, iar Politehnica Iaşi şi Chindia retrogradează.
Reporter: Optimist scenariu! Dar se mai pot schimba locurile la „masa verde”…
Gigi Mulţescu: Şi asta se poate, evident! Dar noi vom încerca să facem tot ce depinde de noi pe teren. Jucătorii sunt montaţi, eu cred în această echipă că va reuşi să iese din acest marasm.
În orice caz, despre orice decizie ar fi vorba, totul este un haos. Să vedem ce ne rezervă scurtul timp ce ne-a mai rămas.
GENU TUTU

2 comentarii la „Fotbal, Liga I / OLE, OLE, CHIAR ŞI DINAMO MERGE-N „B”!

  • 6 august 2020 la 09:47
    Permalink

    ehei dumnezeu nu bate cu bata ce au facut ei altor echipe decenii la rand acum o musca ei exact ce merita si ei si alte echipe favorizate de smecheri

  • 8 august 2020 la 21:00
    Permalink

    Asa le trebuie!Au ajuns in aceasta situatie pentru ca nu au ,,verticalizat,,!Adica,nu au aruncat mingea perpendicular pe gazon,spre cer,adica vertical!Din cand in cand au mai inscris ,,pentru 1 la 0,, ,,pentru 1 la 1,, etc,dar degeaba!

Comentariile sunt închise.